Numerologia are un principiu de bază: ”nimic nu este întâmplător și totul poate fi redus la semnificația unui număr”. De multe ori constatăm că numerologii mai au și dreptate, chiar dacă ne amuză modul lor de calcul. Oricât ar părea de ciudat, numărul tău de telefon poate avea semnificații nebănuite.

Indiferent de lungimea și complexitatea lui, numerologii analizează doar ultimele 4 cifre pe care le adună succesiv până când obțin un singur număr de la 1 la 9.

Spre exemplu, dacă numărul tău de telefon este 0721 480 593, trebuie să aduni 0+5+9+3 și vei obține 17. În continuare trebuie să aduni 1+7 și vei obține numărul final 8, care este reprezentativ pentru numărul tău de telefon.

Numerologii susțin că acest număr ne poate dezvălui cât de norocoși suntem în viață, dacă vom avea succes în afaceri sau în carieră, dacă vom avea noroc în dragoste sau dacă vom fi mai norocoși la bani.

Ce semnifică numărul tău de telefon

Dacă suma ultimelor 4 cifre este 1

Ești posesoarea unui număr de telefon cu o influență puternică asupra destinului tău, care îți arată că poți avea multe șanse în viață. Dacă acesta a fost primul tău număr de telefon și l-ai păstrat mai mulți ani, ar fi bine să nu îl schimbi niciodată peste că este unul norocos. El arată că vei avea o influență deosebită asupra oamenilor din jurul tău și că își poți construi o carieră de succes sau poți aduna o avere consistentă, mai ales după vârsta de 35 de ani. Influența acestui număr vine ca o completare la energia pe care o emană karma ta și este cu atât mai benefic cu cât ești interesată să avansezi în mediul profesional. Defectul acestui număr este că nu te protejează de decepțiile sentimentale.

Dacă suma ultimelor 4 cifre este 2

Este numărul perfect pentru cei care caută dragostea adevărată și pentru cei care știu că nimic altceva nu îi va face fericiți în viață decât afecțiunea și iubirea unui partener loial. Pentru tine, banii, cariera, imaginea ta nu vor conta niciodată la fel de mult cum contează dragostea bărbatului iubit. Nu vei fi fericită decât alături de el și tot ce îți dorești este să aveți împreună o familie minunată. 2 este un număr romantic și pune accentul pe sensibilitatea și generozitatea ta. Pe de altă parte, are și o latură benefică din punct de vedere profesional și îi ajută pe cei care lucrează în comerț și vânzări.

Dacă suma ultimelor 4 cifre este 3

Acest număr este asociat cu un spirit creator, independent și ingenios. Este un număr benefic dacă lucrezi în domenii legate de artă, turism, comunicații, publicitate sau învățământ. El sprijină inițiativele și ambițiile profesionale, dar este mai puțin benefic din punct de vedere financiar. Cariera ta poate fi una dinamică, provocatoare și frumoasă, dar niciodată nu vei face avere. În ceea ce privește dragostea, numărul 3 indică instabilitate și câteva relații eșuate.

Dacă suma ultimelor 4 cifre este 4

În tradiția numerologiei, 4 este semnul stabilității și al organizării. Este simbolul universului, cu cele 4 zări, și al celor 4 dimensiuni esențiale pe axa spațiu-timp. Este numărul perfect pentru cei care lucrează în domeniul legislativ și financiar, în tehnologie informației, în administrație și pentru toți cei care trebuie să aibă grijă de banul public. La nivel personal, 4 este numărul perfect pentru cei care vor o familie numeroasă și nu este deloc un număr norocos pentru cei care sunt singuri.

Dacă suma ultimelor 4 cifre este 5

Dacă ești un spirit liber și aventuros, acest număr ți se potrivește perfect. 5 este asociat cu aventura, căutarea, călătoriile și schimbarea. Nu suporți restricțiile și granițele, iar numărul 5 poate fi un imbold să încerci să îți depășești condiția și să mergi mai departe decât cei din jurul tău. Dacă vrei mai mult de la viață, vei reuși să obții, chiar dacă trebuie să faci niște sacrificii și să treci peste obstacole mari. Uneori, îți lași familia în urmă pentru a realiza mai mult, dar tot în beneficiul lor.

Ce semnificație ascunde numărul tău de telefon

Dacă suma ultimelor 4 cifre este 6

Este un număr extraordinar pentru familiști, pentru cei care vor să se căsătorească de tineri și pentru cei care își construiesc viața aproape de părinți și de rude. Acest număr înseamnă protecție, responsabilitate, afecțiune și grijă. Este un număr care protejează legăturile de familie, care întărește legăturile cu rudele apropiate și menține familiile unite, indiferent de greutățile vieții. Pe de altă parte este și un număr benefic celor care își deschid și își dezvoltă propriile afaceri.

Dacă suma ultimelor 4 cifre este 7

Este considerat un număr cu valențe mistice puternice și cu o influență deosebită asupra destinului nostru, mai ales dacă apare în ziua nașterii. Iar dacă este reprezentativ pentru numărul tău de telefon se pare că ai tras un loz câștigător. Este numărul perfect pentru cei care studiază, cercetează și sunt implicați în deschiderea de noi afaceri pentru a crea noi locuri de muncă. Este un număr care aduce stabilitate la nivel personal și care stimulează originalitatea.

Dacă suma ultimelor 4 cifre este 8

Se spune că 8 este numărul norocos al celor care fac tot felul de afaceri. Dacă îți cauți o casă, folosește un număr de telefon care să fie reprezentat de 8 și vei găsi mai ușor cele mai bune oferte de pe piață. Dacă ai o afacere, cât de mică, 8 este numărul de care ai nevoie pentru că atrage banii și clienții cu potențial. Este potrivit pentru persoanele ambițioase, care vor să urce pe scara ierarhiei și este norocos pentru cei care vor o relație stabilă pentru toată viața.

Dacă suma ultimelor 4 cifre este 9

Compasiunea și comunicarea sunt reprezentative pentru acest număr. Este potrivit pentru toți cei care lucrează în sănătate, pentru cei care lucrează în învățământ cu preșcolarii și elevii mici, dar și cu cei care sunt implicați în activitățile de caritate. Este un număr bun și pentru cei care cred în dragostea la prima vedere, pentru că 9 aduce mult noroc îndrăgostiților și celor care știu să își dăruiască inima fără rezerve.

foto: 123rf.com