Chipul unei femei este mult mai atrăgător decât hainele pe care le poartă sau machiajul complicat. Chiar dacă nu respectă toate standardele de frumusețe, fiecare femeie are ceva anume care atrage sexul opus. Zâmbetul, ochii sau gropițele din obraji pot fi mult mai seducătoare decât un corp sexi. Iată ce le place cu adevărat bărbaților.

Când te uiți direct în ochii lui

Poate că este un clișeu, dar privirea sinceră și directă este mult mai fascinantă decât niște buze senzuale.

Când faci gropițe în obraji

Femeile care fac gropițe când zâmbesc par mai jucăușe, mai vulnerabile și mai senzuale.

Când te strâmbi ușor la nervi

Când te enervezi sau te superi, faci grimase pe care tu nu ai cum să le vezi, dar fii sigură că bărbații le analizează cu atenție. Așa știu la ce să se aștepte de la tine, când lucrurile merg prost.

Când îți apar pistrui de la soare

Pistruii care se colorează vara, de la soare, îți pun în evidență și obrajii, și ochii. Nu este de mirare că devin atât de atrăgători pentru bărbați.

Când vântul îți răvășește părul pe față

Bărbaților le place să se joace cu părul tău, cu atât mai mult dacă vântul ți-l suflă peste obraji. Le dă ocazia să îndrepte șuvițele rebele și să facă un gest tandru pentru femeia iubită.

Când zâmbești după ce l-ai văzut

Orice bărbat se topește când te vede zâmbind spre el. Zâmbetul tău îi spune că l-ai așteptat și că ți-a fost dor de el.

Când ești încântată că vrea să te sărute

Un sărut provoacă întotdeauna uimire și încântare, iar expresia aceasta îi dezvăluie partenerului tău ce sentimente ai pentru el. Este motivul pentru care vrea să te sărute atât de des, toată ziua!

sursa foto: Shutterstock.com