Când vezi prea des, într-o anumită perioadă de timp, numerele triple precum 111, 222 sau 333 înseamnă că energiile universului încearcă să îți comunice un mesaj de taină.

Unii numerologi numesc aceste combinații triple ”numerele îngerilor”, pentru că trinitatea este legată de divinitate, iar îngerii sunt cei mai importanți mesageri din Rai.

Alți adepți ai numerologiei susțin că universul încearcă să ne capteze atenția, ca și cum soarta ar pregăti momente speciale pentru noi, evenimente ieșite din comun sau șanse pe care nu trebuie să le ratăm.

Iată cum pot fi interpretate numerele triple, de la cele mai simple, la cele mai complexe semnificații.

111 – flux de energie

Când vezi mai des numărul 1 repetat de trei ori, universul te avertizează că sursele de energie de care dispui sunt în continua mișcare și că ți se pot strecura printre degete. Poate fi vorba de resursele primare precum banii, dar și de resursele cu adevărat importante precum sănătatea ta, dragostea sau echilibrul sufletesc.

222 – începutul unui nou ciclu

Ideile tale, proiectele care erau doar pe hârtie au șanse mari să devină realitate. Când vezi de câteva ori numărul 222, trebuie să treci la acțiune, să te implici și să cauți resurse pentru ceea ce vrei să realizezi, pentru că universul conspiră în favoarea ta.

Ce mesaje transmit numerele triple

333 – ai o decizie de luat!

Când universul îți scoate în cale pe 3 de trei ori, trebuie să ții cont de faptul că ai de luat o decizie și nu va fi ușor! Trebuie să ai grijă să nu repeți o greșeală din trecut și să fii mai atentă la ceea ce îți dorești să se întâmple pe viitor.

444 – vei găsi sprijin la timpul potrivit

Numărul 4 înseamnă susținere și sprijin, astfel că universul are grijă de dorințele tale și pare să te ajute când totul îți este potrivnic. După o serie de eșecuri și obstacole, vei găsi ajutorul de care ai nevoie.

555 – acceptă schimbarea

Universul te avertizează că se apropie o schimbare majoră, că vor veni evenimente pe care nu le poți controla decât în mică măsură, dar trebuie să fii pregătită să te adaptezi din mers. Acceptă schimbarea, schimbă și tu ceea ce nu mai merge bine în viața ta și vei avea de câștigat.

666 – caută echilibrul!

Când vezi mai des cifra 6 repetându-se de trei ori, nu te mai gândi la Antihrist și toate teoriile despre Apocalipsă. Acest număr triplu îți arată că este timpul să iei o pauză, să îți eliberezi programul, să încetinești ritmul și să te uiți cu atenție în jurul tău. Ce îți lipsește? Ce ai pierdut? Când vei răspunde la aceste întrebări, îți vei găsi echilibrul.

Ce semnificație au numerele triple

777 – felicitări! Mergi mai departe!

Numărul 7 aduce noroc și energii binefăcătoare. Dacă îl vezi repetându-se de trei ori, acesta este un semn al universului că drumul pe care l-ai ales este unul bun, iar șansele tale de reușită sunt mari. Mergi mai departe și vei descoperi pe parcurs noi avantaje.

888 – lasă trecutul în urmă!

Nu te mai agăța de poveștile trecutului. Poate că a fost frumos cândva, dar nu ai pierdut totul. Trebuie doar să faci curățenie în sufletul tău și printre amintiri și să îți continui viața.

999 – totul se termină cu bine!

Când numărul 9 se repetă de trei ori și îl vezi tot mai des în jurul tău, forțele universului îți șoptesc că ceea ce ai început se va termina cu bine. În pofida obstacolelor, vei reuși să duci la capăt un proiect ambițios sau să pui capăt unei etape din viață care trebuia să se termine, pentru a lăsa loc unor noi începuturi.

sursa foto: 123rf.com