Când visezi că te îmbolnăvești grav, primul lucru la care te gândești este că subconștientul tău îți transmite un semnal de alarmă. Dacă ai probleme de sănătate și visezi despre ele, este firesc ca aceastea să te preocupe și să se reflecte și în visele urâte ale nopții.

Durerile de peste zi, medicamentele sau temerile pe care le ai față de boală te pot face să o visezi mai des. Dar, dacă ești sănătoasă și totuși te visezi la pat, bolnavă, trebuie să îți pui un semn de întrebare.

Ce semnificație au problemele medicale în vis

Boala reprezintă metaforic un suflet trist sau împovărat, probleme de adaptare la o situație dificilă sau o pierdere emoțională. Dacă visezi că te doare inima, este posibil ca relația de cuplu să treacă printr-o perioadă dificilă. Dacă visezi că te dor ochii sau că ți-ai pierdut vederea, este un semn că trebuie să fii mai atentă la cineva din anturajul tău, care poate încearcă să îți câștige afecțiunea. Bolile de stomac din vise te anunță că trebuie să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie dificilă.

Dacă te îmbolnăvești grav în vis

Subconștientul îți amintește să ai mai multă grijă de tine, sub toate formele, din punct de vedere fizic, medical și emoțional. Nu ar strica să treci pe la medicul de familie și să îți faci analizele uzuale, mai ales dacă le-ai neglijat de ceva vreme. Dar trebuie să ai grijă și de tonusul tău, să încerci să te relaxezi și să îți îmbunătățești stilul de viață.

Bolile contagioase din vise…

Se pot referi la prietenii sau anturajul nepotrivit, care încearcă să te influențeze în favoarea lor, fără să țină cont de necesitățile și dorințele tale.

Bolile grave despre care visezi…

Pot avea legătură cu sentimentele contradictorii din sufletul tău sau cu alegerile dificile pe care trebuie să le faci în următoarea perioadă, indiferent de consecințele lor.