Numerele pare sau numerele cu soț sunt considerate în mai multe culturi ale lumii numere cu noroc. Acest lucru nu înseamnă neapărat că numerele impare sunt ghinioniste, ci că pun accentul pe alte influențe. Le vom analiza într-un articol viitor.

Dar iată ce reprezintă pentru tine data nașterii, dacă te-ai născut într-o zi cu număr par precum 2, 6, 10, 16 sau 22.

Cum poate fi descrisă personalitatea ta

Dacă data nașterii tale este o zi cu soț, înainte de toate se spune că ești o persoană practică, cu picioarele pe pământ și foarte sensibilă. Nu ești înzestrată cu talente deosebite, dar ai un simț estetic acut, ai principii de viață solide și un moral foarte bun.

Ești un om pe care ceilalți se pot baza, dar nu acorzi ajutor și atenție decât celor care merită. Îți faci puțini prieteni, dar nu ești indiferentă față de persoanele care au nevoie de tine și care știu să aprecieze un gest frumos.

Ai un caracter solid, ești organizată, cumpătată și onestă. Nu îți faci visuri inutile, nu îți risipești energia pe lucruri de nimic, pentru că știi să apreciezi lucrurile de valoare. Pentru tine contează timpul, sufletul și educația.

Aventurile, micile distracții sau petrecerile fără rost nu te atrag. Întotdeauna îți vei petrece timpul făcând ceva folositor.

Cum stai cu dragostea și cu norocul dacă te-ai născut într-o zi cu număr par

Numerele pare sunt de obicei asociate cu perechea, armonia, echilibrul, stabilitatea și realizările. Iar numerologii spun că astfel de persoane atrag dragostea și sunt iubite de-a lungul vieții până la adânci bătrâneți. Sunt îndeosebi norocoase în dragoste persoanele născute în zilele pare cu numărul 2, adică pe data de 2 ale lunii, pe data de 12 și 22, precum și persoanele născute pe 10, 20 și 30 ale lunii.

Persoanele născute în zilele cu numărul 4, adică pe data de 4, 14 și 24 au mai mult noroc la bani, iar persoanele născute în zilele cu 6 (6, 16, 26) se spune că sunt mai norocoase în ceea ce privește cariera, faima și realizările profesionale.

Pentru persoanele născute pe 8, 18 și 28, numerologii spun că sunt personalități puternice, că au carismă și calități de lider și că atrag norocul ca un magnet. Dacă este așa sau nu, stați cu vorbă cu persoanele născute într-o zi cu număr par!

sursa foto: 123rf.com