Când te cerți cu cineva în vis contează foarte mult să îți aduci aminte a doua zi cât mai multe detalii, contextul în care ai ajuns la conflict cu persoana respectivă și mai ales identitatea acesteia.

Nu lăsa visele să te tulbure și să îți strice buna dispoziție. Uneori, semnificația lor nu este chiar atât de îngrijorătoare pe cât ai crede.

Ce înseamnă cearta în vis

Cearta pe care o ai în vis cu cineva reflectă o stare de conflict din viața reală. Te simți frustrată, nedreptățită sau ignorată de către o persoană, ceea ce te face să răbufnești în vis și să îi ceri socoteală.

Pe de altă parte, cearta este și o luptă interioară, un conflict cu tine însăți, după situații în care ai comis o greșeală sau nu ai știut să iei decizia corectă. În timpul visului, subconștientul aduce la suprafață sentimentele de vinovăție și te face să te cerți cu cineva, chiar dacă nu ai nimic de împărțit cu acea persoană.

Identitatea celuilalt este importantă când te cerți cu cineva în vis

Când te cerți cu cineva din familie, un părinte sau o rudă apropiată, visul acesta are conotații pozitive. Tu cauți sprijin la aceste persoane și știi că îl vei primi. După acest vis este posibil ca problemele cu care te confrunți în realitate să se rezolva mai repede.

Dacă te cerți cu un prieten sau un coleg este posibil să există o stare conflictuală între voi și în realitate. Visul este un semnal de alarmă că trebuie să iei măsuri și să nu lași să apară probleme neplăcute între voi.

Dacă te cerți cu o persoană cu autoritate, un șef, un polițist sau un medic, înseamnă că traversezi o perioadă tensionată, în care trebuie să iei decizii dificile și să faci niște compromisuri.

Dacă e vorba de un necunoscut, când te cerți cu cineva în vis, și nu are un chip conturat, înseamnă că te temi de ce ți-ar putea aduce viitorul apropiat. Știi că vor veni anumite schimbări în viața ta, dar nu știi ce consecințe vor avea acestea.

Dacă te cerți cu persoana iubită, trebuie neapărat să lămuriți problemele dintre voi, chiar dacă tu crezi că nu există. Visul acesta te obligă să afli ce nu merge între voi, ce s-a schimbat ș ice aveți nevoie pentru a fi mai apropiați.

sursa foto: 123rf.com