Dacă ești căsătorită și visezi o nuntă

Chiar dacă mireasa ești tu sau nu, dacă visezi o nuntă, acest vis te îndeeamnă să îți revizuiești legătura de cuplu, să te gândești la ceea ce ați realizat voi de la nuntă, să analizezi câte dintre visurile voastre s-au împlinit și ce responsabilități aveți unul față de celălalt.

O nuntă în vise poate însemna și faptul că începe o nouă etapă în viața ta, că e nevoie de o schimbare, care să coloreze viața de cuplu, să vă ajute să fiți mai uniți și mai responsabili unul cu celălalt.

Visul despre nunta ta poate semnifica și îndepărtarea de o relație care nu mai reprezintă nimic pentru tine și căutarea unui nou partener, în care să ai mai multă încredere. Dacă e o nuntă fericită în visul tău înseamnă că deciziile pe care le vei lua în legătură cu relația de cuplu sunt de bun augur. Dacă în visul tău este o nuntă din obligație, o nuntă nefericită, înseamnă că te îndoiești de viitorul tău alături de bărbatul pe care l-ai ales.

Nunta cu un partener din trecut

Dacă nu ești căsătorită și visezi că faci nuntă cu un fost iubit, înseamnă că sentimentele tale pentru el nu s-au șters și în subconștient îți dorești să fiți din nou împreună. Poate că este timpul să îl cauți și să vezi ce sentimente mai are el pentru tine.

Dacă ești căsătorită și visezi că te măriți cu un fost partener de cuplu, atunci sentimentele tale față de actualul soț sunt confuze, poate că s-au schimbat și nu mai sunt la fel ca la început. Poate că bărbatul din trecut nici nu mai contează, dar contează ce vei face pe viitor ca relația cu actualul soț să se îndrepte și să vă recâștigați încrederea și dragostea.

Ce înseamnă dacă visezi nunta altuiva

În funcție de context, dacă este o nuntă fericită și frumoasă, sau o nuntă de conveniență, aceasta poate reflecta de fapt sentimentele tale față de relația în care te afli. Cu atât mai mult dacă nu ești căsătorită, îți proiectezi propriul eu asupra miresei și sentimentele confuze despre o posibilă căsătorie pe viitor în viața reală.

Nunta altcuiva în visul tău te obligă să îți revizuiești sentimentele față de persoana care așteaptă, poate, să îți facă curte și să te convingă să vă căsătoriți.