Renașterea propriului eu

Dacă visezi despre tine însăți că ești în pericol de moarte, nu înseamnă că se va întâmpla. Propria moarte în vise înseamnă de fapt nevoia de transformare și de îmbogățire a propriului eu. Se pare că treci printr-o etapă a vieții în care ai nevoie de o schimbare profundă și încerci să lași în urmă situații sau oameni care ți-au provocat durere.

Resemnarea după o despărțire

Uneori, se întâmplă să visezi că persoana iubită, de care te-ai despărțit pentru totdeauna, a murit. Este o metaforă, pe care subconștientul o crează pentru a te ajuta să te obișnuiești cu ideea că ea sau el a plecat pentru totdeauna din viața ta.

Moartea poate fi și un avertisment

Când vizezi că tu sau cineva apropiat a murit, acest lucru poate înseamna că trebuie să renunți la ceva ce îți dăunează sau la ceva care poate provoca despărțirea de persoana iubită. Înseamnă că ești conștientă că relația voastră are de suferit și îți este teamă că o vei pierde.

Îți lipsește ceva pentru a fi fericită

Se întâmplă ca moartea cuiva să apară în visele tale pentru că nu ești fericită alături de acea persoană. Tu simți nevoia de a te desprinde din relația respectivă, dar știi că este deosebit de dificil să provoci o ruptură.

Un sacrificiu necesar

De multe ori, când ne visăm pe noi înșine morți, înseamnă că ne confruntăm cu o situație în care trebuie să facem sacrificii mari pentru persoanele dragi. Ești conștientă că, fără sacrificii deosebite, nu poți obține ceea ce dorești pentru ca tu și ceilalți să fiți împăcați și liniștiți.

sursa foto: 123rf.com