Când visezi că divorțezi fără să te fi gândit vreodată la despărțire sau fără să ai probleme în căsnicie, trebuie să îți pui niște întrebări. Chiar dacă totul pare minunat, poate că în sufletul tău există niște îndoieli. Poate că bărbatul pe care îl iubești și cu care ești căsătorită de atâția ani  nu îți mai oferă stabilitatea pe care ți-o oferea la început. Poate că nu mai ai încredere în el și poate că el s-a schimbat în anumite privințe.

Dacă visezi că divorțezi, acest vis ar putea reprezenta de fapt nevoia ta de a clarifica anumite aspecte din căsnicia ta sau din relația voastră intimă, care nu mai sunt cum au fost la început. Inconștient, visând că divorțezi, tu recunoști că este nevoie de o schimbare pentru voi doi, astfel încât relația voastră să fie iar așa cum îți dorești.

Cât de fericită ești dacă visezi că divorțezi?

În mod cert, îți vei pune întrebarea dacă mariajul vostru îți mai oferă liniștea și fericirea de la început. Dacă tu nu mai ești la fel de fericită, chiar dacă lucrurile nu s-au schimbat între voi, este bine să vorbești deschis cu soțul tău despre acest lucru. Poate că monotonia unei vieți fără satisfacții deosebită vă afectează pe amândoi, dar puteți face eforturi să reînviați pasiunea.

Divorțul ar putea însemna și fuga de responsabilități

Uneori, visurile despre divorț pot apărea într-o etapă mai grea a vieții de cuplu, când trebuie să vă asumați responsabilități mai mari și să faceți sacrificii. Dacă îți este teamă de greutăți și dacă îți este teamă că soțul tău nu te va susține, inconștient te poți gândi la divorț.

Separarea poate reflecta și o dorință ascunsă de a fi liberă de constrângerile căsniciei, de a decide singură și de a trăi ca la tinerețe, când nu aveai toate obligațiile de familie din prezent.

E momentul să renunți la un proiect dificil

Divorțul în vise poate însemna și nevoia ta de a renunța la un proiect foarte dificil, pe care nu îl mai poți duce la capăt. Poate fi un proiect de familie, în care este implicat și soțul, dar pe care niciunul dintre voi nu vrea să îl mai continue și trebuie să discutați despre acest lucru.

Dar poate fi și un proiect de carieră sau o investiție costisitoare pentru care nu mai ai resurse. Gândește-te ce te îngrijorează cu adevărat când visezi că divorțezi, găsește cauza reală a acestui vis și vei găsi și soluția.

sursa foto: 123rf.com