Mama ta este simbolul emoțiilor și al iubirii, al protecției și al sacrificiului. Ea reprezintă alinarea, adăpostul, copilăria lipsită de griji, dar și intuiția feminină pe care te bazezi adesea.

Ce înseamnă când îți visezi mama – Nevoia de afecțiune

Când mama ta îți apare mai des în vis, este timpul să te gândești ce anume lipsește din viața ta afectivă.

Poate că v-ați îndepărtat una de alta și aveți nevoie să petreceți mai mult timp împreună sau poate că și tu ești mamă la rândul tău și simți că nu faci destul pentru copilul tău.

Poate că ești prea singură și știi că ți-ar face bine să te întorci acasă, chiar dacă ți-ai croit o viață nouă departe de părinți.

Mama ta, un simbol pozitiv în vis

Mama semnifică toate lucrurile pozitive din viața ta, iubirea de care te bucuri și pe care o dăruiești, încrederea de care ai nevoie, tandrețea, duioșia și sentimentul de pace pe care îl aveai copilărie.

Când visezi că te afli iar în brațele mamei, la fel ca în copilărie, înseamnă că vei primi sprijin din partea prietenilor sau a persoanelor mai în vârstă pe care te poți baza.

Când mama îți zâmbește, te laudă și îți spune în vis că te iubește poate fi vorba de nevoia ta de confirmare în dragoste, dacă ai o relație de cuplu mai dificilă.

Dar, dacă mama este supărată în vis sau te ceartă, trebuie să te aștepți la o perioadă mai grea, în care poți fi trădată de cineva apropiat sau chiar părăsită.

Ce înseamnă când îți visezi mama – Când visezi că ești tu mamă

Se întâmplă, uneori, să visezi că ești tu mamă, chiar dacă în realitate nu ai copii. În acest caz, nevoia ta de a-ți întemeia o familie este puternică și este firesc să visezi că ai un bebeluș sau chiar copii mai mari.

Dar rolul de mamă pe care îl ai în vis mai poate fi interpretat și ca o necesitate de a te stabili undeva, de a căuta o locuință și de a găsi liniștea interioară de care ai nevoie în perioade tulburi și dificile din viața ta.

Pe de altă parte, poate fi vorba despre faptul că ești pregătită să îți asumi o responsabilitate foarte mare, să ai grijă de persoane care au nevoie de tine, fie că sunt mai tinere sau bolnave.

sursa foto: Shutterstock