Nunta înseamnă uniune, iar când visezi o nuntă sau o cerere în căsătorie aceasta exprimă o dorință puternică de a fi mai aproape de cineva drag și de a împărți cu el viața de zi cu zi. Este posibil ca relația de cuplu să nu mai fie la fel de fericită ca înainte și să îți fie teamă că soțul sau iubitul tău se îndepărtează de tine. Când visezi că te afli cu el în fața altarului, îți dorești de fapt să reaprindeți pasiunea și să vă iubiți ca la început.

Nunta este un angajament

Când visezi o nuntă, mai ales dacă tu ești mireasa, subconștientul tău exprimă atitudinea pe care o ai față de o anumită persoană sau situație deosebită. În general, visele despre nunți apar în perioade de stres, cu griji și încercări dificile. Nunta este un angajament și o obligație, cee ace înseamnă că în realitate te confrunți cu o serie de obligații pe care trebuie să ți le asumi, indiferent ce se va întâmpla în viitor. Poate fi vorba de noi responsabilități la serviciu sau despre proiecte personale pe care le vei pune greu pe roate, dacă nu ai toate resursele necesare.

O luptă cu tine însăți

Nunta din vis mai poate să însemne și faptul că, în realitate, nu te poți împăca bine cu tine însăți. Treci printr-o situație dramatică, trebuie să iei decizii majore și nu știi spre ce direcție să te îndrepți. Ai tot mai des discuții contradictorii cu tine însăți, nu știi cum să reacționezi față de anumite persoane sau situații și se poate întâmpla să visezi o nuntă. Uniunea respectivă este dorința ta ascunsă de a găsi o soluție care să te liniștească.

Când visezi o nuntă, libertatea ta poate fi constrânsă

Oricât de multe avantaje și beneficii are o nuntă, ea reprezintă și o constrângere, o schimbare care poate avea și efecte mai puțin dorite. Nunta din vis poate semnifica teama ta că o anumită parte a vieții tale se va schimba și nu știi ce surprize îți rezervă viitorul. Ai sentimentul că trebuie să faci un compromise, că poate fi mai bine sau mai rău, dar nu știi cum vor evolua lucrurile și asociezi această stare de incertitudine cu începutul unui mariaj.

Ce mai înseamnă nunta din vis, în funcție de situație

Când te căsătorești prima dată: griji, tensiune, alegeri dificile.

Când te recăsătorești: vei avea parte de un eveniment fericit.

Când ești invitată la o nuntă: te așteaptă provocări noi.

Când se căsătorește un fost iubit: vrei ca relația ta din realitate să avanseze și să fii mai fericită.

Când feliciți mirii la o nuntă: vei avea parte de schimbări pozitive.

Când te căsătorești cu un străin: vei fi pusă în fața unei situații fără ieșire.

sursa foto: Shutterstock