Iată câteva indicii importante care te ajută să recunoști un vis premonitoriu. Se spune că aceste vise apar de obicei în timpul somnului profund, când subconștientul lucrează și scoate la suprafață diverse situații dificile din viața noastră.

Dacă în viitorul apropiat ne vom confrunta cu noi probleme, acestea pot fi semnalizate în visele premonitorii pe de o parte pentru că suntem și noi conștienți de ele și, pe de altă parte, pentru că subconștientul adună tot felul de informații și le combină astfel încât are o imagine de ansamblu mult mai bine conturată decât ne așteptam.

Ce înseamnă persoanele dragi într-un vis premonitoriu

Dacă ai vise în care unul dintre părinți sau un alt membru important al familiei încearcă să îți spună ceva, analizează cu atenție în amintirile tale ce expresie avea pe chip în visul tău. Dacă erau fericiți sau calmi, înseamnă că deciziile sau acțiunile tale din ultima vreme îți vor fi de folos.

Dacă erau încruntați, plângeau sau te certau, subconștientul te avertizează că ai făcut o greșeală de pe urma căreia vei avea de suferit multă vreme.

De cele mai multe ori, visele premonitorii în care vezi chipul soțului sau al iubitului tău au legătura cu profunzimea relației voastre. Te temi că ceea ce există între voi se va schimba și nu știi cum să previi acest lucru. După un astfel de vis urmează de obicei o perioadă neplăcută, de aceea trebuie să fii foarte atentă la relația de cuplu.

Copiii au un statut special în visele premonitorii

Dacă sunt vise fericite, în care copiii se joacă și râd, înseamnă că vei avea succes cu planurile pentru familie la care te gândești de ceva vreme. Dar, dacă cei mici par bolnavi sau plâng, este posibil să apară probleme mai grave în familie și trebuie să cauți cauzele pentru a le preveni.

Indiciile cel mai des întâlnite dintre obiectele zilnice

Visele premonitorii reflectă întotdeauna unul sau mai multe obiecte din mediul nostru familiar, pentru că mesajul lor este legat de siguranța noastră, de viața și de programul nostru de zi cu zi. Când pot apărea pericole și obstacole în viitorul apropiat, este firesc ca acestea să fie reflectate prin cele mai obișnuite lucruri pe care le folosim zilnic.

OGLINDĂ: trebuie să îți analizezi dorințele intime și neîmplinirile sufletești;

BIROU: dacă îți visezi locul de muncă, este posibil să te confrunți cu concurența;

CASĂ: în multe vise premonitorii poate apărea propria locuință, semn că nu te mai simți bine cu tine însăți și că trebuie să faci o schimbare;

ICOANĂ: ți-ai pierdut încrederea în tine sau în cineva pe care îl iubeai;

LUMÂNARE: ai nevoie de un sfat și de protecție, iar lumina lumânării încearcă să îți arate de la cine îl poți primi;

BIJUTERII: dacă visezi o bijuterie specială, înseamnă că trebuie să dăruiești ceva pentru a primi ceea ce ai nevoie;

PĂDURE: viitorul ți se pare neclar și trebuie să regăsești calea de a fi echilibrată;

BALANȚĂ: lucrurile vor scăpa de sub control, dacă nu ești chibzuită și atentă la consecințele faptelor tale;

SCARĂ: trebuie să faci orice este necesar pentru a depăși starea actuală, altfel nu vei reuși să urci spre visurile tale;

CHEIE: ai nevoie de o persoană capabilă să descifreze pentru tine lucrurile pe care nu le înțelegi.

foto: 123rf.com