Linia inimii din palma soțului tău poate să dezvăluie câteva defecte bine ascunse, pe care nu le poți descoperi decât în situații limită. Urmărește modul în care este trasată linia inimii în palma lui stângă și citește mai jos.

Trebuie să știi că linia inimii pornește la aproximativ un centimetru mai jos de degetul mic și merge spre mijlocul palmei paralel cu degetele, ajungând uneori la baza degetului arătător. Iată cum trebuie să o interpretezi.

Soțul tău este un bărbat pasional, amator de aventuri și schimbări

Dacă linia inimii din palma lui stângă ajunge la degetul mijlociu, o astfel de linie curbată trădează un bărbat pasional, cuceritor, amator de noi aventuri și puțin statornic. Nu este cel mai bun partener să-ți faci planuri de viitor și să speri la o căsnicie de durată. El trăiește clipa, știe să se distreze și poate fi un tovarăș excelent pentru petreceri și distracții.

Ce arată linia inimii din palma soțului tău

Soțul tău este afectuos, dar foarte pretențios

Dacă linia inimii din palma soțului tău are lungimea maximă și ajunge până la baza degetului arătător, aceasta arată că este un bărbat care iubește cu sinceritate, se implică în viața de familie și în creșterea copiilor și este capabil de sacrificii mari pentru cei dragi. Este tandru și afectuos, dar este foarte pretențios, cere multă atenție și afecțiune din partea femeii iubite și mai ales cere sacrificii mari din partea ei.

Soțul tău este un bărbat materialist și egoist

Dacă, în palma stângă a soțului tău, linia inimii se oprește undeva la mijloc, sub degetul inelar, înseamnă că este un tip practic și materialist. Sentimentele contează mai puțin pentru el, este un individ mai exigent, responsabil și atent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ta, dar mai ales cu banii și bunurile lui. Nu te poți aștepta la gesturi romantice din partea lui, în schimb te va întreba cum ai cheltuit fiecare bănuț și nu va privi cu ochi buni rochiile, rujurile și bijuteriile pe care ți le cumperi.