Peridotul verde te ferește de pierderile financiare

39190035_m

Toate cristalele naturale de culoare verde aduc prosperitatea în casă și te ajută să treci peste problemele de ordin financiar. Dar, dintre toate pietrele verzi, peridotul este cel mai puternic și te ajută să protejezi ceea ce câștigi. Poartă cercei cu peridot sau un medalion decorat cu această piatră de o frumusețe aparte pentru a avea mai multe șanse să atragi profitul de partea ta. În componența peridotului intră două metale puternice, magneziul și fierul, considerate de alchimiști elementele stabilității și ale investițiilor sigure. Cu cât peridotul este mai verde, cu atât conține mai mult fier și cu atât este mai scump și mai puternic. În perioadele în care te confrunți cu pierderi financiare sau în zilele în care vrei să faci o investiție pe termen lung, este bine să porți o bijuterie cu peridot, astfel încât energiile lui pozitive să te ajute să iei cele mai bune decizii.

Citrin auriu pentru bani cu spor

8299387_m

Culoarea aurie a acestei pietre a fost dintotdeauna asociată cu bogăția și cu sporirea veniturilor. Citrinul este varietatea galbenă a cuarțului și are un luciu sticlos, datorită căruia este folosit la realizarea bijuteriilor de preț. Cu cât este mai strălucitoare nuanța galbenă, cu atât se consideră că piatra poate respinge energiile negative și te poate protreja de ghinioane, mai ales în ceea ce privește câștigurile, economiile și investițiile. Se spune că este bine să porți citrin auriu ori de câte ori trebuie să negociezi ceva, când joci la lotto sau în zilele în care aștepți o răsplată sub formă de bani. Este bine să oferi citrin auriu la aniversarea a 13 ani de căsnicie, pentru a alunga ghinionul și pentru a beneficia de prosperitate în cuplu.

 Jadul sporește șansele de profit

17092374_m

În China antică, jadul era considerată ”piatra regală”, la fel de prețios ca aurul sau mătasea. Și astăzi, jadul este un simbol al bunăstării, al valorii și al norocului. Este bine să îți cumperi mici obiecte decorative sculptate în jad verde sau să porți brățări din jad la mâna dreaptă, mâna cu care semnezi contractele și documentele care îți vor aduce profit. Un Buddha din jad verde poate deveni protectorul bunăstării din casa ta și trebuie să stea tot timpul cu fața spre ușa de la intrare, pentru a atrage norocul. La birou, îți va fi de ajutor un dragon chinezesc din jad, să atragă afacerile profitabile și să te ajute să îți dezvolți relațiile profesionale și comerciale.

credit foto: 123rf.com