De multe ori, astrologia și numerologia îți pot da câteva indicii despre partenerul ideal, dar și despre bărbații cu care nu vei fi compatibilă niciodată și cu care nu vei avea decât relații dificile, complicate și tensionate.

Calculează numărul destinului și pentru tine, și pentru partenerii care te interesează și află ce bărbați să eviți. Dintre toate combinațiile, 4 sunt un adevărat dezastru și ar fi bine să te ferești de ele.

Cum calculezi numărul destinului

Află ziua de naștere a bărbatului care te interesează și adună toate cifrele până când obții un număr format din 2 cifre. La final, adună și cele 2 cifre și vei obține un rezultat cuprins între 1 și 9. Spre exemplu, dacă iubitul tău e născut pe 14 iunie 1985, vei aduna 1+4+6+1+9+8+5=34; 3+4=7. Numărul destinului său este 7. Calculează și numărul destinului tău și verifică dacă cele două numere se înscriu în relațiile de mai jos.

Ce bărbați să eviți!

Iată relațiile care nu vor funcționa niciodată

Numerele 1 – 8

Două firi puternice, concentrate asupra lor însele, hotărâte și destul de egoiste.

Pot fi parteneri de cursă lungă într-o afacere sau la serviciu, dar niciodată iubiți sau soți.

Amândoi sunt pretențioși și cer prea mult unul de la celălalt, în condițiile în care nu sunt dispuși să ofere niciunul prea multă afecțiune și stabilitate.

O asemenea relație se va termina după câteva luni sau după câțiva ani, cu un divorț dureros.

Numerele destinului 2 și 9

Primul posesiv, celălalt dezinteresat.

2 nu va accepta niciodată să tragă singur la căruță și va renunța să mai spere într-un viitor împreună. Are nevoie de un tovarăș care să îl susțină și moral, și financiar, care să fie afectuos și să îi ofere aproape tot timpul lui și toată atenția.

9 este prea visător, împrăștiat și moale. Nu are ambiții mari, în schimb visează tot timpul la ceea ce ar putea face, deși nu acționează niciodată.

În dragoste, 9 este dificil pentru că nu știe cum să ofere celuilalt grijă și atenție și nu se implică aproape deloc în construirea unei familii.

Relația dintre 4  și 6

Ce bărbați să eviți? Dacă unul dintre voi are numărul destinului 6, iar celălalt 4, relația voastră se numără clar printre cele mai dificile.

E greu de crezut că puteți rămâne împreună o viață!

Numărul 6 are nevoie de afecțiune și grijă, iar 4 este prea puțin dispus să ofere atât de multă atenție altcuiva, decât lui însuși. Uneori, 4 poate fi egoist și meschin, pare sociabil și atent cu alții, dar niciodată cu partenerul sau partenera de viață care are nevoie de dragostea lui.

6 are și el defectele lui, se lasă dominat într-o relație, cere mult, devine prea dependent de celălalt și începe să plictisească.

Numerele 5 – 7

Sunt atât de absorbiți de proiectele, ideile și visurile lor, că vor avea prea puțin timp unul pentru celălalt.

Dacă niciunul nu are pretenții prea mari de celălalt, pot fi doar foarte buni prieteni, dar nu se va naște niciodată o mare pasiune între două persoane cu aceste numere.

5 este imprevizibil, emotiv, plin de contradicții și toane și nu va face decât să pună paie pe foc când lucrurile merg prost. Iar 7 este prea dur, prea autoritar și, uneori, suficient de viclean să profite de 5, dar fără să se implice emoțional.

Citește și despre cuplurile nepotrivite de zodii!

sursa foto: Shutterstock