Câți copii ai putea avea, ce sex ar putea fi aceștia, ba chiar și cât de sănătoși și norocoși vor fi, poți afla din palma ta. Liniile care îți arată numărul copiilor se află chiar la baza degetului mic, deasupra liniilor căsniciei, și sunt verticale. De obicei, aceste linii sunt mai subțiri decât liniile căsniciei, de aceea, trebuie să întinzi bine palma și să le observi cu atenție pentru a le interpreta corect.

Destinul propune, omul dispune

Tradiția chiromanției chinezești spune că numărul liniilor este egal cu numărul copiilor pe care îi vei avea. Dacă sunt două sau trei linii verticale, deasupra liniilor căsniciei, vei avea șansa să aduci pe lume doi sau trei copii, dar numărul lor depinde în cele din urmă de voința ta. Poate că vor fi momente în care nu vei fi pregătită să ai al doilea sau al treilea copil, chiar dacă el se arată în palma ta.

Cum se deosebește sexul copiilor

Liniile mai adânci și bine marcate arată că există șansa de a avea băieți, în timp ce liniile mai subțiri indică șansa de a avea fete. Dacă și în palma stângă a soțului tău apar liniile copiilor bine marcate, înseamnă că veți avea copii sănătoși și viguroși. Dacă în palma lui, liniile sau linia copiilor sunt foarte subțiri, este posibil ca moștenitorii voștri să aibă o constituție mai delicată și anumite probleme de sănătate. Pe de altă parte, dacă în palma ta, există o singură linie a copiilor, bifurcată în partea de sus, vei avea ocazia să ai gemeni, probabil și fată, și băiat.

Cazuri deosebite pe liniile copiilor

liniile copiilor cu stea

Dacă ai mai multe linii destinate copiilor, dar una dintre ele nu trece mai sus de linia căsniciei, este posibil să ai un copil în afara căsătoriei, fie după divorț, fie dintr-o relație extraconjugală. Dacă liniile copiilor arată ca un lanț din zale, înseamnă că vei avea dificultăți în conceperea lor. Dacă la baza liniilor copiilor se află o stea, înseamnă că vor fi copii doriți din dragoste și că vei fi o mamă deosebit de fericită. Totodată, steaua mai arată și că micuții tăi vor fi norocoși în viață și că vor veni într-o familie sudată, care va avea mereu grijă de ei.