Prima linie este brățara sănătății

Uită-te cu atenție la prima linie sau prima brățară de la încheietură, cea care se află cel mai aproape de palmă. Aceasta este una dintre cele mai importante linii și îți arată ce tonus ai, cât ești de sănătoasă și de activă. Dacă linia este adâncă, bine conturată și continuă de-a lungul încheieturii, înseamnă că te bucuri de un organism viguros și de o imunitate ridicată de-a lungul vieții. Bineînețeles, depinde și de tine cât de bine știi să îți păstrezi sănătatea. Dacă linia este întreruptă sau prea scurtă, acesta este un avertisment că trebuie să fii mai atentă cu sănătatea ta.

A doua linie este brățara fericirii

Cu cât linia este mai dreaptă și mai bine conturată, fără întreruperi, cu atât ai șanse mai mari să fii fericită și să îți îndeplinești multe vise în viață. Este posibil să te bucuri și de o situație materială deosebită, să ai un partener prosper și de lungă durată. Dar întreruperile arată probleme financiare și eșecuri pe care va trebui să le treci cu greu.

A treia linie este brățara legăturilor

Majoritatea oamenilor au primele două linii la încheietură și mulți dintre noi o avem și pe a treia. Aceasta vorbește despre relațiile și legăturile pe care le facem în viață. Dacă este o linie vizibilă, ești o persoană sociabilă, care știe cum să își facă prieteni. Dacă nu ai această linie sau este întreruptă, e posibil să ai legături care îți vor aduce mai mult necazuri.

A patra linie poate fi noroc sau blestem

Este foarte rară cea de a patra linie la încheietura mâinilor și este o mare enigmă pentru specialiștii în chiromanție. Ea prezice fie un mare noroc, fie o mare nenorocire, dacă este prea scurtă.

sursa foto: 123rf.com