Dacă pășești ferm și apăsat…

Înseamnă că ai încredere în tine și ești optimistă că poți depăși orice obstacol întâlnit în cale. Ai un caracter puternic și nu te lași prea mult influențată de cei din jur.

Dacă pășești agale și legănat…

Dai impresia că ești o femeie fragilă, ușor de influențat, dar în realitate ai o personalitate complexă și îți place să păstrezi multe lucruri secrete despre tine. Nu comunici ușor cu cei din jur și de obicei încerci să te ascunzi de ochii curioșilor.

Dacă faci pași mari și mergi repede…

Ești o fire curajoasă, bătăioasă și nu renunți până când nu obții ceea ce vrei. Ai un tonus foarte bun și îți revii repede după momentele critice din viața ta.

Dacă faci pași mici și mergi încet…

Ai o fire calmă, ești răbdătoare și nu îți planifici niciodată proiecte pe care știi că nu le poți duce la capăt. Ai așteptări realiste și lași viața să te conducă, pentru că nu ai energia necesară să schimbi lucrurile și nici nu îți place să riști. Acest tip de mers este specific și persoanelor care se confruntă cu depresii sau care traversează o perioadă foarte dificilă emoțional.

Dacă pășești ca un model pe catwalk…

Ești genul de femeie care știe ce vrea, care știe că este atrăgătoare și vrea cu orice preț să atragă atenția celor din jur. Dai impresia că ești puternică, dar, în realitate, îți este teamă la fiecare pas de reacția celorlalți și nu iei nicio decizie până nu te consulți cu prietenele tale.

Dacă pășești sprinten și apăsat…

Trădează un caracter bine modelat, o fire mereu veselă și încrezătoare, care știe să atragă, dar care poate fi și arogantă. Este mersul unei femei seducătoare, dar ale cărei intenții sunt mereu bine ascunse.

sursa foto: 123rf.com