Cuplul perfect este un mit! Oricât de fericiți ați fi în căsnicie, există și momente tensionate, pe care ați vrea să le ocoliți. Află ce compatibilitate există între tine și bărbatul pe care îl iubești făcând un calcul simplu.

Numărul destinului te poate ajuta să afli mai multe despre voi doi. Pentru a-l afla, adună ziua, luna și anul în care te-ai născut, până rămâne un singur număr.

Iată un exemplu: 23 aprilie 1985: 2+3+4+1+9+8+5 = 32; 3+2 = 5. Repetă calculul și pentru data nașterii soțului și citește mai jos ce semnificație are legătura dintre numerele voastre.

Compatibilitatea cu bărbatul pe care îl iubești: cele mai reușite relații

1 – 4 sau 7

Pot avea o căsnicie durabilă și fericită, vor știi să se susțină unul pe celălalt și să coopereze. Deși pot fi diferiți la prima vedere, vor descoperi în timp câte lucruri frumoase au în comun și vor ajunge să depindă unul de celălalt. Îndeosebi 7 poate fi un partener loial și fidel pentru oricare din ceilalți doi, pentru că în ei găsește stabilitatea de care are nevoie.

2 – 2 sau 8

Vor fi, poate, cele mai fericite relații! Amândoi oferă dragoste, se completează reciproc și se susțin unul pe altul. În perioadele dificile, știu să abordeze problemele cu tact și diplomație pentru ca niciunul dintre ei să nu aibă de suferit. Dacă relația dintre două persoane cu numărul destinului 2 pornește de la o pasiune rar întâlnită, căsnicia dintre 2 și 8 este modelul tradițional de familie, în care unul dintre parteneri se ocupă de casă și de copii, iar celălalt de securitatea lor financiară.

3 – 6 sau 9

Se îndrăgostesc la prima vedere și se iubesc toată viața! Dacă se simte iubit și ocrotit, 3 este încântat să fie în centrul atenției și oferă la rândul lui aceeași atenție partenerilor săi. Chiar dacă este sociabil și iubește distracția, în dragoste 3 este stabil, iar partenerii lui vor aprecia acest lucru. Deosebită va fi relația dintre 3 și 9. Amândoi creativi, amatori de noutăți și călătorii, vor transforma relația lor într-o serie de surprize care va menține pasiunea vie.

4 – 1 sau 8

Amândoi vor să fie independenți, dar au nevoie de unul de altul. Pot avea o legătură frumoasă și durabilă, mai ales dacă 4 este lăsat să conducă în treburile casnice, iar celălalt îl susține moral și financiar. Sunt muncitori și economi, le place confortul și pun preț pe valorile materiale. Căsnicia lor nu poate fi tulburată decât de problemele financiare, dacă unul dintre ei ajunge în impas.

5 – 5 sau 9

Sunt atât de asemănători și ajung să se cunoască atât de bine, că nu pot concepe viața fără celălalt. Îndeosebi, relația 5 – 5 este una cu adevărat excepțională. Legătura dintre ei este aproape telepatică, anticipează ce vrea celălalt și fac tot posibilul să îl facă fericit. Iar relația dintre 5 și 9 beneficiază de o armonie cum rar întâlnești.

6 – 3 sau 9

Amândoi entuziaști, deschiși, creativi, cu preocupări similare, se vor înțelege de minune. 6 ține foarte mult la stabilitate și își va susține partenerul în orice situație. Iar personalitățile marcate de numerele 3 și 9, cu pofta lor de viață și curiozitatea înnăscută, vor alunga monotonia din cuplu și vor menține pasiunea vie.

Relații posibile, dar care cer compromisuri

1 – 2 sau 6

Dacă 1 învață să împartă, 2 sau 6 au capacitatea sufletească de a oferi totul și de a se sacrifica pe sine în momentele grele. Legătura lor poate dura pentru totdeauna, numai dacă 1 ține cu adevărat la familia lui.

2 – 1 sau 5 sau 7

Dacă primul îți dorește mult o familie, stabilitate și siguranță, ceilalți sunt mai egoiști și mai individualiști. Personalitățile marcate de numerele 1, 5 sau 7 sunt iubitoare de libertate și nu suportă prea ușor constrângerile unei vieți convenționale. Cu toate acestea, dacă se iubesc foarte mult, pot găsi o formulă să rămână împreună toată viața.

3 – 4 sau 7 sau 8

Firi puternice și individualiste, merge fiecare pe drumul lui și nu este dispus să facă prea multe compromisuri. Relația poate rezista în viitor doar dacă vor coopera și dacă nu vor lăsa alte persoane să intervină între ei.

4 – 1 sau 3 sau 9

Firi opuse, găsesc cu greu o cale de înțelegere. Meticulosul 4, amator să facă planuri de viitor până în cele mai mici detalii, simte că nu are prea multe în comun cu puternicul 1, care trăiește clipa și iubește viața, dar nici cu expansivul 3 sau cu dezordonatul 9.

Relațiile fără viitor: află de ce nu te potrivești cu bărbatul pe care îl iubești

1 – 8

Pot fi parteneri de cursă lungă, dar niciodată iubiți sau soți. Amândoi sunt pretențioși și cer prea mult de la celălalt. Dacă bărbatul pe care îl iubești are numărul destinului 8, nu este dispus să ofere afecțiune și stabilitate.

2 – 9

Primul posesiv, celălalt dezinteresat. 2 nu va accepta niciodată să tragă singur la căruță și va renunța să mai spere într-un viitor împreună.

4 – 6

Greu de crezut că pot rămâne împreună o viață! Numărul 6 are nevoie de afecțiune și grijă, iar 4 este prea puțin dispus să ofere atât de multă atenție altcuiva, decât lui însuși.

5 – 7

Sunt atât de absorbiți de proiectele, ideile și visurile lor, că vor avea prea puțin timp pentru celălalt. Dacă niciunul nu are pretenții prea mari de celălalt, pot fi doar foarte buni prieteni.

sursa foto: 123rf.com