Fiecare om are dreptul la fericire, dar fiecare trebuie să găsească singur calea care îl va duce către fericire. Cele mai importante decizii în viață le iei singură, chiar dacă ții cont și de sfaturile bune ale celorlalți. Dar tu ești cea care decide și cea care acționează. Numerologii spun că, în cifrele din data nașterii, se pot vedea principalele pârghii care te ajută să descoperi menirea ta în viață și calea cea mai dreaptă pentru a-ți atinge visurile.

 

Dacă te-ai născut pe 1, 10, 11, 21 sau 31

Cele trei cuvinte cheie care definesc data nașterii tale sunt echilibru, influență și creativitate.

Ești înzestrată din naștere cu o energie creatoare pe care trebuie să o folosești în cele mai importante momente din viața ta. Învață să te bazezi pe ceea ce ești și pe ceea ce știi să faci. Nimeni nu îți poate dărâma talentul și abilitățile cu care te-ai născut. Trebuie doar să ai încredere în ele, să le cultivi și să le scoți la lumină. Dacă vei știi cum să le combini cu intuiția, sensibilitatea și forța ta interioară, vei realiza multe lucruri frumoase în viață. Și niciodată să nu te uiți la greșelile din trecut, decât cu scopul clar de a le îndrepta. Nu lăsa nimic și pe nimeni să te demoralizeze și să te abată de la ceea ce dorești să faci!

Dacă te-ai născut pe 2, 12, 20 sau 22

Cele trei cuvinte cheie care definesc data nașterii tale sunt exprimarea, echilibrul și independența.

Pentru tine, libertatea de mișcare este foarte importantă, dar știi deja că nu vei realiza ceea ce dorești decât prin disciplină, priorități și planuri bine gândite. Vei avea multe greutăți de întâmpinat, mai ales în preajma vârstei de 30, de 40 sau de 50 de ani, când vei simți nevoia să faci schimbări mari în viața ta. Dar puterea ta interioară și echilibrul pe care ți-l construiești în timp te vor ajuta să treci peste obstacole. Ai o gândire matură, ești foarte inteligentă și ai capacitatea de a vedea peste timp ce drum te așteaptă. Menirea ta este să îți modelezi viața astfel încât să îți poți atinge mai ușor toate obiectivele.

Dacă te-ai născut pe 3, 13, 23 sau 30

Cele trei cuvinte cheie care definesc data nașterii tale sunt expresie, creativitate și stabilitate.

Pas cu pas, fiecare etapă importantă a vieții te ajută și te ghidează să îți canalizezi energia către ceva constructiv. Nu ești genul de visătoare, care să își piardă timpul cu lucruri nesemnificative. Tu ești muncitoare, ai o fire practică și vrei ca totul să fie pus într-o ordine în jurul tău. Trebuie să înveți să treci peste îndoieli și să ai mai multă încredere în tine. Trebuie să găsești motivații noi în fiecare zi, dar să nu depinzi de nimeni. Menirea ta este să îți urmezi calea, indiferent că te urmează și alții sau nu. Tu poți ajunge singură unde dorești și vei fi echilibrată și fericită!

Dacă te-ai născut pe 4, 14 sau 24

Cele trei cuvinte cheie care definesc data nașterii tale sunt exprimarea, libertatea și influența.

Independența, puterea emoțională și onestitatea sunt calități pe care vei învăța să le prețuiești și să le pui în valoare. Oamenii care te cunosc bine te vor aprecia pentru aceste calități și te vor încuraja să te dezvolți așa cum ești tu. Există totuși un conflict interior între forța ta activă și tendința către pasivitate pe care o ai uneori. Dar, dacă te ambiționezi, vei putea trece peste momentele de inerție și vei putea ajunge mai ușor la obiectivele pe care ți le-ai propus. Menirea ta este să treci peste conflictele interioare și să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le dorești.

Ce spun numerele din data nașterii despre menirea ta în viață

Dacă te-ai născut pe 5, 15 sau 25

Cele trei cuvinte cheie care definesc data nașterii tale sunt acțiune, curaj și armonie.

Soarta te provoacă adeseori să acționezi atunci când nu ești pregătită. Ai învățat deja câteva lecții prețioase și știi că, dacă nu ai suficient curaj, nu vei trece peste barierele mentale. În momentele critice, nu aștepta sprijin de la ceilalți pentru că nimeni nu poate decide în locul tău. Îndrăznește, fii curajoasă și ia o decizie astfel încât lucrurile din viața ta să fie echilibrate. Extremele nu te ajută nici să evoluezi și nici să te susții singură. Menirea ta este să lupți cu pasivitatea și lipsa de determinare, pentru a deveni mai puternică.

Dacă te-ai născut pe 6, 16 sau 26

Cele trei cuvinte cheie care definesc data nașterii tale sunt dragoste, acord și stabilitate.

Ești generoasă și altruistă, de multe ori te ocupi mai întâi de alții și abia apoi de tine. Dar trebuie să te convingi că și tu meriți mai mult de la viață și că trebuie să te pui pe primul loc în foarte multe momente importante. Nu există tu sau familia, ci tu și familia. Pentru că lângă copii, lângă un bărbat care te apreciază și te iubește cu adevărat, vei înflori. Menirea ta este să îi ocrotești pe cei pe care îi iubești, dar să ai grijă în egală măsură și de tine. Așa vei păstra un echilibru interior prețios!

Dacă te-ai născut pe 7, 17 sau 27

Cele trei cuvinte cheie care definesc data nașterii tale sunt oportunitate, experiență și încredere.

Fii mereu atentă la ce se petrece în jurul tău, fii conectată la schimbările din lume pentru a te adapta mai ușor la ceea ce ai tu nevoie. Menirea ta este să prinzi din zbor orice oportunitate, să înveți mult, să îți ordonezi prioritățile în funcție de obiectivele tale și să nu te lași influențată de cei care vor să profite fără să te ajute. Încearcă să găsești mereu timp pentru tine și încearcă să îți faci un program de viață cât mai variat, să călătorești mult și să îți faci prieteni.

Dacă te-ai născut pe 8, 18 sau 28

Cele trei cuvinte cheie care definesc data nașterii tale sunt încredere, pasiune și creativitate.

Învață să îți exprimi liber sentimentele și gândurile, fără să îi dai pe ceilalți la o parte, dar să știi cum să te valorizezi pe tine. Ai nevoie de dragoste pentru a te dezvolta, ai nevoie de încurajări, dar trebuie să găsești oamenii potriviți care să îți ofere sprijinul lor. Ai multă încredere în oameni, dar trebuie să ai mai multă încredere în tine, deoarece nimeni nu te va putea susține mai mult decât tu însăți. Fii mândră de tine, dezvoltă-ți talentele și vei reuși să îți împlinești și visurile dragi.

Dacă te-ai născut pe 9, 19 sau 29

Cele trei cuvinte cheie care definesc data nașterii tale sunt ordine, sănătate și putere.

Ai un caracter puternic și multă forță să lupți pentru tine. Dar tocmai această încredere se poate prăbuși ușor, când un obstacol te dărâmă. Nu lăsa niciodată nimic să te doboare! Chiar dacă apar momente critice, ca în viața tuturor, gândește-te că trebuie să rămâi puternică pentru tine și pentru cei din jurul tău care au nevoie de tine. Dacă găsești echilibrul dintre nevoile tale și ceea ce poți obține prin forțele proprii, vei reuși să faci ordine în viața ta și să fii mai puternică.