În chiromanție, linia Soarelui este complementară și aproximativ paralelă cu linia Destinului. Se poate spune chiar că sunt două linii surori, care se completează una pe alta. Dacă linia destinului este slabă sau întreruptă, dar linia Soarelui este bine trasată, norocul nu va lipsi din viața acelei persoane.

Bunăstarea ta și cele două linii providențiale

bunăstarea și linia soarelui

Linia destinului începe de sub degetul mijlociu și coboară de obicei prin centrul palmei către încheietură. Linia Soarelui este aproape paralelă cu ea, începe de la Muntele lui Apollo, aflat la baza degetului inelar, și coboară prin mijlocul palmei către încheietură.

Cu cât este mai bine trasată și mai vizibilă linia Soarelui, cu atât ai parte de noroc în viață și reușești în plan profesional și financiar să îți atingi obiectivele.

Dacă linia Soarelui se oprește la mijlocul palmei, se pare că norocul de a câștiga bine vine până la vârsta de 30 de ani. Iar, dacă linia Soarelui, coboară mai jos, aproape de încheietură, bunăstarea va veni în viața ta după vârsta de 40 de ani.

Linia Soarelui este și linia creativității

Pe lângă prosperitate și șanse de câștig, linia Soarelui mai poate arăta și înclinația către meșteșuguri și artă. Cu cât este mai bine trasată, cu atât persoana respectivă este mai creativă și îndemânatică, mai abilă și mai talentată, fie la desen, muzică sau pictură. De aceea, această linie apare adesea în palmele artiștilor plastici, dar și ale persoanelor îndemânatice, care crează și inventează diverse obiecte estetice și utile.

Absența celor două linii, un avertisment nedorit!

Puțini oameni au în palme cele două linii bine conturate. Majoritatea au doar linia destinului, iar mulți nu au o pe niciuna dintre ele.

Absența liniei Soarelui arată că persoana respectivă trebuie să muncească foarte mult pentru a-și asigura un trai îndestulat și pentru a se bucura de confort și bunăstare în viață.

De asemenea, dacă linia Soarelui este întreruptă, este posibil ca norocul să îl părăsească în anumite perioade din viață și să piardă ceea ce a câștigat, dacă nu își poate proteja bunurile.