Dormitorul este invariabil locul în care petreceți cele mai multe momente de intimitate, iar aspectul lui trebuie să îmbie la dragoste și bună înțelegere. Iată câteva elemente feng shui esențiale care te vor ajuta să revitalizezi pasiunea dintre voi doi și să reconstruiești legătura intimă, dacă ați pierdut-o.

Culorile feng shui pentru dormitor

Pasiunea te duce cu gândul la roșu, dar aceasta poate fi o culoare obositoare și obsesivă. Conform principiilor feng shui, galbenul, oranjul și cărămiziul sunt nuanțe mult mai potrivite pentru nevoia de intimitate în cuplu. Câteva accesorii în nuanțe stinse de auriu ar putea completa atmosfera. Toate aceste nuanțe amintesc de căldura soarelui, iar dragostea și pasiunea dintre doi oameni care se iubesc este asemuită adesea în filosofia orientală cu lumina caldă a soarelui.

Poziția patului

Folosește o busolă să afli care este peretele orientat spre nord și amplasează în acest loc patul. Important este să nu fie sub fereastră și nici orientat spre ușă, pentru că energia benefică se poate scurge prin aceste deschideri. Patul trebuie să fie piesa centrală din dormitor și trebuie să fie încadrat de două noptiere, două lămpi sau două sfeșnice cu lumânări. Niciodată o singură noptieră sau o singură lumânare nu sunt de ajuns, pentru că ele simbolizează singurătatea. Dacă ai o oglindă în dormitor, ai grijă ca aceasta să nu reflecte patul, pentru că risipește vibrațiile pozitive dintre voi doi.

Câteva trucuri pentru confort și senzualitate:

  • elimină televizorul sau computerul din dormitor;
  • scoate obiectele mai puțin importante și fă cât mai mult spațiu în jurul patului;
  • pune aproape de pat un obiect decorativ din cuarț roz, piatra care amplifică pasiunea și dorința;
  • împrospătează aerul în cameră cu un buchet de flori;
  • folosește o lampă pentru aromoterapie și esențe florale dedicate iubirii precum patchouli, floarea pasiunii sau vanilie.

sursa foto: 123rf.com