Alunițele ”bune”, cele care arată latura frumoasă a sufletului lui, precum și norocul de care se bucură în viață, sunt întotdeauna în locurile cele mai puțin vizibile de pe corp. În tradiția chineză, cu cât sunt mai colorate alunițele ”bune”, fie ele roșii, maronii sau negre, cu atât norocul și șansele de care dispune în viață vor fi mai mari. În schimb, alunițele vizibile, dar decolorate, dacă sunt prea multe, avertizează asupra problemelor care pot apărea în relațiile de dragoste.

Alunițele de pe corp și semnificația lor

Gât: o aluniță de mari dimensiuni pe partea din față a gâtului arată că va beneficia de-a lungul vieții de noroc neașteptat; o aluniță colorată, ascunsă la ceafă, arată că se bucură de o iubire secretă sau că va avea noroc în ceea ce privește dragostea.

Brațe: o aluniță puternic colorată, ascunsă la subraț, arată o căsnicie fericită și multă pasiune în viața celui care o are; în schimb, alunițele decolorate de pe brațe, aflate la vedere, arată că bărbatul respectiv va avea mai multe relații trecătoare și va fi nestatornic.

Piept: prea multe alunițe în partea stângă a pieptului trădează o fire comodă, care iubește plăcerile vieții, dar care nu se străduiește prea mult să obțină cee ace vrea; alunițele din partea dreaptă a pieptului arată un bărbat harnic, hotărât și decis să lupte pentru ceea ce îl face fericit.

Spate: dacă are prea multe alunițe pe spate, se spune că nu trebuie să ai prea multă încredere în el; bărbatul cu alunițe decolorate sau de diferite dimensiuni pe spate este un om ascuns, neserios, nestatornic, preocupat doar de propriile interese și câștiguri.

Buric: o aluniță plasată foarte aproape de buric înseamnă mult noroc în viață, mai ales în plan profesional și financiar.

Picioare: alunițele puțin vizibile din interiorul coapselor, dacă sunt puternic colorate și mari, arată un bărbat pasional, care trăiește intens și este impulsiv în relațiile de dragoste; alunițele mai decolorate, aflate în zonele vizibile de pe picioare trădează o fire mai neglijentă, delăsătoare, care îi va lăsa pe alții să îi rezolve problemele și care are tendința să cheltuiască mai mult decât își permite.

credit foto: 123rf.com