Sunt cazuri rare în care alunițele din jurul ochilor apar în primele zile de la naștere. Cele mai multe apar în următoarele luni sau în primii doi ani de viață. Copiii cu aceste semne se spune că pot avea noroc în viață, dar semnificația alunițelor depinde și de locul în care se află.

Pentru chinezi, sunt importante alunițele de lângă ochi, deoarece privirea este oglinda sufletului, iar ea este legătura omului cu vibrațiile cosmice.

Ce semnifică o aluniță între sprâncene

Se spune că aceasta este semnul unui om cu un destin norocos, care ar putea să ajungă un lider important, o persoană importantă, bogată și faimoasă. De aceea, numeroși indieni  își tatuează alunițe între sprâncene, pentru a atrage norocul de partea lor.

Alunițele deasupra ochilor

Ce înseamnă o aluniță deasupra sprâncenei drepte

Cine are această aluniță se spune că va avea noroc în căsnicie și că se va căsători cu un bărbat sau cu o femeie de vază, cu avere și cu un statut social înalt.

Ce reprezintă o aluniță deasupra sprâncenei stângi

Nu este un semn bun. Este asociată cu ghinionul în carieră și pune obstacole în calea câștigurilor. Cine are o astfel de aluniță, nu știe cum să profite de pe urma muncii sale și mai mult pierde.

Alunița la coada ochiului drept

Aceasta aduce bunăstare și cine se bucură de ea, se bucură și de șanse mai mari în viață. De obicei, aceste persoane reușesc să își depășească condiția socială și să trăiască mai bine decât părinții lor. Ei pot acumula avere treptat, de-a lungul vieții.

Aluniță la coada ochiului stâng

Aceasta prevestește o viață liniștită, chiar dacă nu va fi prea bogată sau norocoasă. Posesorul acestei alunițe va avea o viață de familie fericită, mulți copii și puține necazuri.

Ce semnifică alunițele din jurul ochilor

Aluniță sub ochiul drept

Nu este de dorit să ai o asemenea aluniță! Se crede că ea prevede riscuri mari de accidente sau boli grave, pierderi sufletești și nefericire în dragoste.

Alunița sub ochiul stâng

Aceasta semnifică ghinion în dragoste, divorț sau riscul de a rămâne singur la sfârșitul vieții. Dintre toate alunițele de lângă ochi, cele aflate sub ochiul stâng sunt cele mai periculoase, pentru că nu aduc nicio veste bună celui care le are.