Urmărește cu atenție cele mai bine conturate alunițe de pe corpul și de pe chipul partenerului tău. Alunițele bărbaților pot avea anumite semnificații despre caracterul lor și despre destinul care le este hărăzit. Ține cont doar de alunițele de pe partea dreaptă a corpului și citește mai jos ce semnificații au.

Alunițele bărbaților și semnificația lor

Față: alunițele de pe partea dreaptă a feței sunt considerate, la modul general, semne prevestitoare pentru problemele pe care le vor avea în viață. Cu cât sunt mai mari și amplasate în partea inferioară a feței, cu atât arată că bărbatul respectiv se va confrunta cu mai multe situații dificile în viață.

Gât: o aluniță de mari dimensiuni pe partea dreaptă a gâtului arată că va beneficia de-a lungul vieții de noroc neașteptat; o aluniță colorată, ascunsă la ceafă, arată că se bucură de o iubire secretă sau că va avea noroc în ceea ce privește dragostea.

Citeşte şi: De ce apar alunițele și ce trebuie să știm despre ele

Alunițele de pe brațul drept și de pe piept

Brațul drept: o aluniță puternic colorată, ascunsă la subraț, arată o căsnicie fericită și multă pasiune în viața celui care o are; în schimb, alunițele decolorate de pe brațul drept, aflate la vedere, arată că bărbatul respectiv va avea mai multe relații trecătoare și va fi nestatornic.

Piept: alunițele din partea dreaptă a pieptului arată un bărbat harnic, hotărât și decis să lupte pentru ceea ce îl face fericit.   

Ce arată alunițele mai puțin vizibile

Spate: dacă are prea multe alunițe pe spate, se spune că nu trebuie să ai prea multă încredere în el; bărbatul cu alunițe decolorate sau de diferite dimensiuni pe spate este un om ascuns, neserios, nestatornic, preocupat doar de propriile interese și câștiguri.

Buric: o aluniță plasată foarte aproape de buric înseamnă mult noroc în viață, mai ales în plan profesional și financiar. Alunițele bărbaților aflate lângă buric sunt considerate și în tradiția românească deosebit de norocoase.

Piciorul drept: alunițele puțin vizibile din interiorul coapsei, dacă sunt puternic colorate și mari, arată un bărbat pasional, care trăiește intens și este impulsiv în relațiile de dragoste; alunițele mai decolorate, aflate în zonele vizibile de pe picior trădează o fire mai neglijentă, delăsătoare, care îi va lăsa pe alții să îi rezolve problemele și care are tendința să cheltuiască mai mult decât își permite.