Trandafirii roșii: dragoste și pasiune

32874836_m

Trandafirul roșu este simbolul universal al iubirii. Este floarea ideală la prima întâlnire, dacă el este îndrăgostit de tine, și în orice moment în care vrea să facă un gest delicat față de tine. Dacă primești trandafiri roșii din partea unui bărbat, cu siguranță vrea să îți atragă atenția și să îți câștige simpatia. Dar dacă primești trandafiri roșii din partea unei femei, ea îți arată respectul pe care ți-l poartă. De obicei, femeile nu cumpără trandafiri roșii decât în aranjament, alături de alte flori, sau pentru a-i oferi unei femei mai în vârstă.

Trandafirii galbeni: prietenie, gelozie, sănătate

14670873_m

Galbenul este o culoare veselă și senină, care ne face mai optimiști și mai destinși. Trandafirii galbeni oferiți de un bărbat, dacă sunt în buchet, transmit un mesaj de apreciere și simpatie, fără nuanța pasională pe care o poartă trandafirii de altă culoare. Un singur trandafir galben înseamnă gelozie sau reproș. Dar, dacă trandafirii galbeni sunt oferiți de o femeie mai pot avea legătură și cu starea de sănătate a celei care îi primește. Ei transmit un mesaj optimist să treci mai repede peste problemele medicale pe care le ai.

Trandafirii roz: iubire, apreciere, recunoștință

40959829_m

Rozul este elegant, feminin și delicat, dar și dulce sau romantic. De aceea, trandafirul roz oferit de unul singur este asociat cu iubirea de la începutul relației. Un buchet de trandafiri roz, primit din partea unui bărbat, îți arată că îți apreciază calitățile și frumusețea. Iar, dacă îl primești de la o femeie, poate fi recunoștință, prietenie sau pur și simplu bucuria de a face un gest frumos față de tine.

Trandafirii albi: puritate, simpatie, încredere

37772840_m

Mesajul trandafirilor albi este același, indiferent de persoana care ți-i oferă. Oamenii respectivi îți arată că te apreciază în mod deosebit, că prețuiesc prietenia ta și că au încredere în tine. Un singur trandafir alb, primit de la un bărbat, poate fi și un gest delicat de a-ți atrage atenția sau de a-ți cere iertare, dacă ți-a greșit cu ceva.

Trandafirii portocalii: fascinație, admirație

8922147_m

Deosebit de frumoși, trandafirii portocalii ies în evidență în buchete sau aranjamente. Ei sunt folosiți adesea la aniversări, parade sau cine festive. Dacă un bărbat îți oferă trandafiri portocalii, fie te admiră și ar dori ca relația voastră să fie mai mult decât o simplă prietenie, fie se revanșează pentru sprijinul pe care i l-ai acordat.

sursa foto: 123rf.com