Alege din pachet doar cărțile mari: decarii, valeții, damele, regii, așii și un singur joker. Astfel, vei avea un pachet mai mic, cu 21 de cărți. Amestecă-le bine în mâini apoi așază pe masă primele 9 cărți cu fața în jos, să nu vezi ce simboluri poartă. Adună cifrele datei tale de naștere, luând în considerare doar ziua și luna, până când obții un singur număr. Spre exemplu, dacă te-ai născut pe 17 aprilie, aduni 1+7+4 și obții 12, apoi aduni din nou cele două numere și obții 3. Din cele 9 cărți aflate în fața ta, întoarce cartea cu numărul 3 numărând de la stânga la dreapta. Gândește-te la întrebarea care te frământă sau la situația dificilă în care te afli și pentru care ai nevoie de un sfat. Consultă apoi semnificația cărții în articolul de mai jos și vei găsi, poate, un răspuns sau o soluție la care tu nu te-ai gândit.

Iată ce sfaturi îți dau cărțile de joc

Semnificația decarilor

Decarul de pică: îți poartă ghinion și provoacă neplăceri; singurătate, teamă, pierderi, conflicte; posibile probleme medicale care nu se rezolvă prea ușor.

Decarul de cupă: fericire, șanse noi, veste bună din partea celor apropiați; cineva te va ajuta să îți realizezi un vis.

Decarul de caro: fericire, veselie, distracție; câștiguri întâmplătoare; se rezolvă un conflict și îți recâștigi un prieten.

Decarul de treflă: călătorie, deplasare, schimbare de planuri; vei avea nevoie de mai mulți bani pentru cee ace dorești să realizezi.

Semnificația valeților

Decarul de pică: un bărbat îți ține calea, te împiedică să mergi mai departe sau te obligă să accepți o situație care este în dezavantajul tău.

Valetul de cupă: un bărbat impulsiv care îți cere un sacrificiu; iubitul așteptat de multă vreme; vești de la frați sau de la rudele din străinătate.

Valetul de caro: o relație contradictorie, lipsită de viitor; un bărbat dificil, care cere prea mult, dar oferă prea puțin.

Valetul de treflă: un prieten optimist; primești un sfat util sau un ajutor bănesc; un bărbat tânăr, un frate sau un coleg care te caută și te sprijină.

Semnificația damelor

Dama de pică: înseamnă trădare, deziluzie, pierdere; o femeie care te urmărește, te bârfește și care ar vrea să te îndepărteze de ceva drag.

Dama de cupă: vești de la mama sau bunică; o femeie de încredere te sprijină; o nouă căsnicie în familie și un copil  care urmează să vină.

Dama de caro: o relație de prietenie pe muchie de cuțit; o femeie înșelătoare, în care nu poți avea încredere; o situație falsă, în care poți fi înșelată.

Dama de treflă: o intervenție salutară; o femeie prietenoasă, o soră, o șefă amabilă sau o iubită la care nu sperai (în cazul unui bărbat).

Semnificația regilor

Regele de pică: probleme în plan profesional; discuții neplăcute cu un șef sau cu un client; situații neprevăzute de ordin administrativ sau juridic.

Regele de cupă: un bărbat influent te ghidează; cineva pune o vorbă bună pentru tine; vești legate de un nou loc de muncă; schimbări benefice în situația ta materială.

Regele de caro: un iubit necredincios, un șef sever, pe care nu îl poți aborda; o rudă de departe care vrea să se folosească de tine.

Regele de treflă: căsătorie în viitorul apropiat; un bărbat apare în viața ta și te poți bizui pe el; vești bune venite din partea unui bărbat în vârstă.

Semnificația așilor

Asul de pică: încheierea unei situații sau afaceri; plecarea cuiva drag sau pierderea unei prietenii; posibilă problemă de sănătate.

Asul de cupă: schimbări benefice în casă sau în familie; o propunere sau o sugestie care te va ajuta; o situație favorabilă din care vei avea de câștigat.

Asul de caro: vești contradictorii; un dar frumos, dar care vine cu obligații; o situație în care se impun alții, iar tu rămâi pe dinafară.

Asul de treflă: câștiguri, moșteniri, bogăție, împlinire; triumf în plan profesional; o victorie în relațiile cu persoane dificile.

Jokerul: reprezintă hazardul și intervenția unor forțe din exterior care îți pot da peste cap toate planurile. Indiferent de calculele și planificările tale, vor apărea obstacole imprevizibile pe care trebuie să le rezolvi la momentul oportun.

credit foto: 123rf.com