Dacă te-ai născut pe 1, 10, 19 sau 28 ești FLOAREA SOARELUI

Plină de dinamism, simpatică și generoasă, îți place să fii în centrul atenției și să fii apreciată de cei din jur. Ai o fire inventivă și ești mereu în căutare de nou.

Ce îți rezervă soarta: faci mai multe încercări până găsești calea potrivită. Din fericire, îți cunoști limitele și reușești să eviți excesele. Vei depăși multe situații dificile și vei câștiga dragostea celor apropiați.

Secrete ca să fii împlinită: ai fost înzestrată cu o intuiție foarte bună și este bine să ții cont de ea, dar și de sentimentele celorlalți, pentru că suferința lor va avea urmări și asupra ta.

Dacă te-ai născut pe 2, 11, 20 sau 29 ești BUJOR

40564371_m

Pui pasiune în tot ceea ce faci și găsești soluții chiar și la cele mai complicate situații. Perseverența te caracterizează și ai un simț al responsabilității exemplar. Dar ai nevoie să împarți cu cineva bucuriile și surprizele vieții.

Ce îți rezervă soarta: te poți considera o învingătoare pentru că vei reuși să îndeplinești ceea ce dorești. Îți vei asigura un trai confortabil și te vei bucura mult timp de el.

Secrete ca să fii împlinită: învață să acorzi a doua șansă persoanelor importante din viața ta. Nu le subaprecia calitățile, chiar dacă sunt mai puțin vizibile. Încearcă să fii mai puțin posesivă și să ai încredere în forțele tale.

Dacă te-ai născut pe 3, 12, 21 sau 30 ești PAPUCUL DOAMNEI

Farmecul tău stă în faptul că ești exuberantă și timidă în același timp. Ceilalți te consideră impulsivă și imprevizibilă. Te plictisești repede, de aceea te afli mereu în căutarea a ceva nou și incitant. Ții mult la libertatea ta.

Ce îți rezervă soarta: îți va fi de mare ajutor în viață capacitatea mare de adaptare de care dai dovadă. Te integrezi ușor, iar optimismul te va ajuta să depășești obstacolele. Cei din jur te apreciază pentru puterea ta interioară.

Secrete ca să fii împlinită: încearcă să vezi lucrurile mai în profunzime și acordă atenție unei calități esențiale în relația de cuplu: fidelitatea.

Dacă te-ai născut pe 4, 13, 22 sau 31 ești ALBĂSTREA

15140595_m

Dai dovadă de simț organizatoric dezvoltat, dar ești în același timp sensibilă și fermecătoare. Ești fidelă și îți place să planifici totul din timp, pentru că ai nevoie de stabilitate.

Ce îți rezervă soarta: nu îți vei asuma riscuri mari, iar acest lucru îți va garanta câștiguri mici, dar constante.

Secrete ca să fii împlinită: puțin mai multă diplomație îți va fi de ajutor în relațiile cu ceilalți. Impune-te fără să jignești și lasă-i pe cei apropiați să știe cât de mult ții la ei.

Dacă te-ai născut pe 5, 14 au 23 ești IRIS

Te caracterizează sinceritatea și sociabilitatea. Ceilalți te găsesc simpatică și foarte inteligentă. În general, ești o persoană echilibrată, dar te poți înfuria ușor dacă cineva te jignește. Pui mare accent pe respect.

Ce îți rezervă soarta: te vei înconjura de oameni cu care ai ce discuta, iar pasiunea cu care trăiești îți va fi răsplătită. Hazul te va scoate de multe ori din necaz. E bine să te ferești de vicii.

Secrete ca să fii împlinită: încearcă să fii puțin mai reținută și să îți recunoști greșelile.

Dacă te-ai născut pe 6, 15 sau 24 ești MAC

29873355_m

Ai o intuiție pe care te poți baza și anticipezi cu ușurință situațiile delicate. Știi să asculți și ești un bun psiholog. Ești sensibilă, rafinată și ai un farmec aparte.

Ce îți rezervă soarta: vei fi multă vreme în căutarea unui partener care să răspundă nevoii tale de romantism. Până îl găsești, s-ar putea să treci prin stări depresive și confuze. E posibil să te căsătorești de două ori.

Secrete ca să fii împlinită: Pune-ți în valoare calitățile! Și evită alcoolul pentru că riști să devii dependentă.

Dacă te-ai născut pe 7, 16 sau 25 ești ORHIDEE

Ești o persoană sensibilă și foarte responsabilă. Ești gata oricând să dai o mână de ajutor și nu aștepți nimic în schimb. Te faci ușor remarcată în societate.

Ce îți rezervă soarta: pui mare preț pe sinceritate, iar cei din jur te vor dezamăgi când nu vor ține cont de acest lucru. Vei trece prin perioade de tristețe pe care însă le vei depăși.

Secrete ca să fii împlinită: călătorește, peisajele noi și lucrurile interesante pe care le vei descoperi îți vor alunga melancolia. Exprimă-ți sentimentele față de partener și fericirea ta se va dubla.

Dacă te-ai născut pe 8, 17 sau 26 ești MARGARETĂ

margareta

Ești o persoană modestă, rezervată și perseverentă. Nu faci lucruri nesăbuite, dar uneori capitulezi prea ușor.

Ce îți rezervă soarta: nu vei avea mulți prieteni, dar cei pe care îi vei avea îți vor fi aproape și la bine, și la rău, pentru că sunt persoane deosebite. Vei căuta destul de mult timp partenerul care s îți îndeplinească dorințele și să ți se potrivească perfect. Însă norocul nu te va părăsi niciodată.

Secrete ca să fii împlinită: Controlează-ți gelozia și nu privi cu suspiciune pe toată lumea. Există și persoane bine intenționate, pe care riști să le îndepărtezi dacă le tratezi cu răceală.

Dacă te-ai născut pe 9, 18 sau 27 ești TRANDAFIR

Ești temperamentală și impulsivă. Nu te dai înapoi de la îndeplinirea sarcinilor dificile, deoarece le consideri o provocare. Ești curajoasă și capabilă de mari sacrificii pentru cei dragi. Senzualitatea este un mare atuu al tău.

Ce îți rezervă soarta: nu vei părăsi niciodată principiile în care crezi, iar multe persoane vor fi deranjate de moralitatea ta și de faptul că nu ești dispusă să faci compromisuri. Îți vei urmări idealurile și vei reuși să le atingi.

Secrete ca să fii împlinită: acordă mai multă atenție și dragoste partenerului. Depinde de tine să ai o viață de cuplu armonioasă și fericită.

credit foto: 123rf.com