O nouă zi, o nouă culoare

Încă de acum câteva secole, astrologii au stabilit pentru fiecare zi câte o culoare, în funcție de astrele care ne influențează norocul.

Luni poartă ceva argintiu, să intri în grațiile Lunii.

Marți alege un accesoriu sau chiar o bluză roșie, să primești energia lui Marte.

Miercuri ai nevoie de ceva verde, să îl îmbunezi pe Mercur – zeul banilor.

Joi este ziua culorii galbene, specifică lui Jupiter, astrul șanselor și al bucuriei.

Vinerea poți câștiga bunăvoința lui Venus dacă porți alb.

Sâmbăta fii în grațiile lui Saturn cu albastru marin.

Duminica este ziua soarelui, așa că poartă un accesoriu auriu.

Poartă roșu, când te așteaptă o încercare

Înaintea unui eveniment important, înaintea unei întâlniri sau a unui test, ești emoționată și ți-e teamă să nu dai greș. Culoarea roșie te va ajuta să fii mai sigură pe tine și mai plină de energie. Poartă ceva roșu, fie un obiect vestimentar, fie un accesoriu la vedere, și mobilizează-ți toată energia. Această culoare îți este de ajutor și dacă mergi undeva unde știi că nu ești binevenită. Ea te va proteja de energiile negative ale celor din jur și te va apăra să îți dezvălui vulnerabilitatea.

Portocaliu, bun sfetnic la ore de cumpănă

Nu puține sunt momentele în viață în care nu știm ce alegere să  facem și încotro să o luăm. Te simți atunci lipsită de putere și te frământă tot felul de gânduri. Cu puțin noroc, găsești calea cea bună, iar culoarea portocalie îți oferă echilibrul și răbdarea de a cumpăni lucrurile. Chiar dacă ești nervoasă sau cineva te stresează, portocaliul te ajută să te stăpânești, ceea ce va fi numai în folosul tău.

Albastru schimbă tristețea cu bucuria

Când te simți singură și deprimată, poartă albastru să se întoarcă norocul în calea ta. Albastrul este senin și calm și previne stările depresive. Culoarea cerului de vară îți dă puterea să judeci lucrurile în profunzime și să îți găsești liniștea sufletească. Pentru că îți ridică moralul, această culoare te ajută să schimbi situațiile dificile în favoarea ta.

Verde te ajută să îți stăpânești emoțiile

Dacă ești mai sensibilă și succesul tău depinde de modul în care îți stăpânești emoțiile, te poți încrede în puterea culorii verzi. Aceasta îți oferă liniștea interioară și puterea de a te calma când este nevoie de decizii clare și ferme. Îmbracă haine în nuanțe verzi delicate și vei găsi răspunsul la multe întrebări dificile, ca să poți pune ordine în viața ta. Încărcată cu energia și siguranța de care ai nevoie, norocul va fi de partea ta.

Mov, când vrei să ai noroc la bani

Multă lume, când se gândește la noroc, se gândește la bani. Dar, pentru a atrage norocul și banii, poartă nuanțe vesele de mov, pentru că au cel mai mare efect când vine vorba de bunăstarea financiară. Obiectele mov din casă alungă sărăcia și țin departe certurile. Îmbrăcată în mov, îți vei recăpăta curajul să accepți noi provocări și vei reuși să scapi de greutățile care îți apasă pe umeri.

Alb, pentru noroc în momentele importante

Fie că e vorba de nuntă, de naștere sau de botez, alege alb pentru că te va ajuta să organizezi totul ca pe roate. Albul îți poartă noroc pe termen lung, dacă îl alegi în momentele cruciale din viața ta. Este simbolul făgăduinței și al speranței și atrage asupra ta energiile pozitive ale universului. Albul influențează destinul să îți ofere tot ce este mai bun și îți ridică moralul.

credit foto: 123rf.com