1. Zâmbetul

Un zâmbet frumos transmite încredere și optimism, de aceea este poate atracția principală la prima întâlnire. O femeie care zâmbește tot timpul este mai ușor de abordat, susțin bărbații, și îi încurajează să vorbească mai deschis cu ea. Este mult mai ușor să porți o conversație plăcută cu o femeie zâmbitoare, mai ales dacă zâmbetul ei este contagios și îi molipsește pe partenerii ei de dialog.

2. Ochii

Privirea deschisă și caldă este ca un magnet care poate atrage admirația bărbaților. Pentru ei, ochii sunt printre primele lucruri pe care le observă la o femeie. Majoritatea bărbaților caută înadins privirea unei femei și se gândesc la complimente cât mai frumoase despre ochii ei. Pe de altă parte, și femeile devin mai amabile și mai interesate, dacă sunt admirate pentru ochii lor.

3. Sânii

Contrar opiniei generale, bărbații sunt atenți mai întâi la zâmbetul și ochii tăi și abia apoi la silueta ta și la bust. Majoritatea susține că nu contează mărimea, ci forma lor. Un bust frumos, cu o linie suplă și elegantă, este mult mai apreciat decât sânii prea mari.

4. Părul

Un păr bogat și sănătos atrage imediat privirile și arată că femeia respectivă este cochetă și atentă cu modul în care arată. Bărbații preferă femeile cu un păr natural și frumos, care miroase plăcut, astfel că banii cheltuiți la coafor pentru ca podoaba ta capilară să arate cât mai bine nu sunt cheltuiți degeaba. Trebuie să mai știi și că majoritatea bărbaților preferă părul lung, în nuanțe naturale.

5. Bărbații critică artificiile de frumusețe

Bărbații observă imediat cât de falsă ești și nu apreciază nici machiajul excesiv, nici unghiile false, nici meșele adăugate în păr. Chiar dacă genele tale false le atrag atenția, asta nu înseamnă că le plac. Pentru ei, toate artificiile de frumusețe înseamnă cheltuială și timp pierdut. Încearcă să fii cât mai naturală și să îți ascunzi defectele în mod discret.

6. Picioarele

Genunchii rotunzi, gambele lungi și coapsele ferme sunt atracții puternice pentru bărbați. Toți îți analizează picioarele cu atenție de la prima întâlnire, așa că trebuie să le pui în evidență frumusețea cu pantofii potriviți și cu o ținută adecvată. Dacă picioarele nu sunt punctul tău forte, încearcă să le ascunzi cu fuste sau pantaloni bine aleși.

7. Pielea

Vei fi surprinsă să afli că bărbații sunt atenți și la tenul tău și la pielea de pe brațe când te întâlnesc prima dată. O piele frumoasă, bine întinsă, fără pete și cicatrici este semn de sănătate și tinerețe, ceea ce este o atracție deosebită pentru ei.