Le place să planifice totul

Persoanele născute la trecerea de la vară la toamnă sunt întotdeauna preocupate de viitorul apropiat. Își planifică toți pașii, încearcă să își organizeze cât mai bine viața și nu lasă nimic la voia întâmplării. Se întâmplă foarte rar să ia vreo decizie pripită și să facă greșeli care nu mai pot fi reparate.

Au o inteligență vie

Ordonați, calculați și foarte implicați în tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, nativii din prima lună de toamnă sunt deosebit de inteligenți și găsesc resurse noi de fiecare dată când trebuie să iasă dintr-o încurcătură.

Sunt modești și răbdători

Nativilor de septembrie nu le place să bată toba despre ce au mai făcut și câte lucruri frumoase au realizat. Ei muncesc foarte mult, găsesc soluții și ajung la rezultate foarte bune, dar îi lasă pe ceilalți să vadă singuri ce au obținut.

Sunt atenți la detalii

Este una dintre calitățile lor cu adevărat deosebite, care demonstrează încă o dată că nu se grăbesc să ia decizii fără să analizeze totul în detaliu. Fie că își planifică activitățile pentru următoarea săptămână sau își organizează vacanța, nativii acestei luni sunt atenți la detalii și vor ca totul să fie cât mai ușor și convenabil.

Sunt foarte comunicativi

Puțini nativi reușesc să comunice atât de ușor cu cei din jur ca persoanele născute în septembrie. Lor le este foarte ușor să se apropie de oameni, să empatizeze și să îi înțeleagă, să îi sprijine în anumite situații sau pur și simplu să asculte și să dea un sfat din experiența lor.

sursa foto: 123rf.com