Amintirile din viețile anterioare pe care le au unii copii sunt cutremurătoare. Sute de cazuri au fost analizate în detaliu de psihologi și pediatri, iar dovezile lor au adus argumente solide în favoarea conceptului de reîncarnare. Semnele stranii din naștere, moștenite de la persoane de mult decedate, capacitatea de a vorbi o limbă străină, fără s-o fi studiat-o la școală, sunt alte dovezi ale vieților anterioare. Până și simplul sentiment de deja-vu poate fi considerat o amintire dintr-o existență anterioară. Poate că nu este doar un simplu mit, poate că această credință, puternică în zonele orientale, are și ea un gram de adevăr.

Cum recunoști un prieten din altă viață

Mult mai straniu este, însă, sentimentul că ai întâlnit pe cineva pe care l-ai cunoscut într-o altă viață. Nu întâmplător suntem atrași de anumiți oameni. Ne plac din primele momente, comunicăm ușor cu ei și parcă avem senzația că îi cunoaștem de undeva, deși nu i-am întâlnit niciodată. Cei care cred în reîncarnare ar spune că ne-au fost prieteni cândva, într-o altă existență și că ne este sortit să îi întâlnim din nou. Iată patru semne stranii și copleșitoare care sugerează că am regăsit un suflet dintr-o viață trecută.

Îi recunoști privirea

Este un sentiment confuz și nu îți dai prea bine seama ce se întâmplă, dar ai impresia că îi recunoști privirea, așa cum și el poate să creadă că te cunoaște de undeva. Când te uiți în ochii lui, știi pur și simplu la ce se gândește și știi că puteți comunica fără prea multe cuvinte.

Ai sentimente intense față de el

Încă din prima clipă în care vă vedeți, ai sentimente puternice pentru acea persoană. Pot fi sentimente negative și ai vrea să nu îl mai vezi niciodată, deși abia l-ai cunoscut. Acest lucru poate însemna că relația voastră dintr-o viață anterioară nu a fost una prietenoasă. Sau poți avea sentimente de prietenie și afecțiune, de încredere totală chiar din prima clipă, ceea ce sugerează că ați fost rude sau prieteni foarte apropiați.

Ai amintiri din viața anterioară

Este posibil ca, întâlnindu-te de mai multe ori cu acea persoană, să îți trezească amintiri pe care nici nu știai că le mai ai. Străfulgerări, scene scurte și imagini uneori difuze îți trec prin fața ochilor și poți avea senzația că sunt amintirile voastre comune. Ai încredere în intuiția ta, dar nu da credit unor simple senzații.

Simți că există o legătură telepatică între voi

Poate vă căutați în același timp sau răspundeți la fel când vi se adresează o întrebare. Cert este că ai senzația că există o comunicare telepatică între voi și că poți ghici la ce se gândește celălalt, deși vă cunoașteți de foarte puțină vreme.

sursa foto: 123rf.com