Dacă aduni toate cifrele anului 2018 vei obține numărul 11, un număr deosebit de puternic în numerologie, în care se repetă și se concentrează toată energia și forța masculină și dominatoare a lui 1.

Adunat la rândul lui, 11 devine 2, al doilea număr ca importanță în numerologie și reprezentativ pentru energia feminină și totodată un simbol al perechii, al cuplului, al iubirii și al atașamentului.

Anul 2018 se anunță anul forțelor contradictorii, în care individualismul se opune cuplului și mulțimii, forțele interioare se opun forțelor exterioare, sociale.

Ce semnificație numerologică are 2018

Energia acestui an va fi una puternică și ne vom simți în permanență împinși de la spate, constrânși, tensionați și obligați chiar să acționăm, indiferent de situație. Va fi un an în care trebuie să trecem dincolo de bariera de confort, să acceptăm pierderile, să luptăm pentru a ne recupera drepturile și să ne forțăm să obținem mai mult.

Cine lasă timpul să treacă fără să acționeze la momentul oportun poate avea mari deziluzii și eșecuri în 2018. Nu este un an în care să stăm cu mâinile în sân și să așteptăm să ne ajute alții.

Individualismul lui 1 ne arată clar că trebuie să luptăm singuri. În toate momentele critice din acest an vom fi singuri și vom fi forțați să luăm decizii în care nimeni altcineva nu trebuie să intervină.

2018 este anul legăturilor și al iubirii

Datorită numărului 2, 2018 nu este doar anul forțelor contradictorii. El poate fi anul legăturilor, al relațiilor, al comuniunii și chiar al iubirii. Numărul 2 este reprezentativ pentru dragoste, înțelegere și comuniune.

Mulți dintre cei care au făcut o alegere greșită în dragoste pot repara greșeala, pot lăsa în urmă o relație nefericită în 2018 și pot învăța să meargă mai departe pe cont propriu. Iar cei care vor să găsească dragoste și vor să ofere dragoste, vor fi mult mai repede ajutați de energia vibrantă a anului 2018.

Pe de altă parte, numărul 2 este corelat cu principiul și cu energia feminină, în esență cu femeia și tot ceea ce reprezintă ea: afecțiune, maternitate, sacrificiu, frumusețe și eleganță. Nu degeaba spun numerologii că 2018 este anul femeii, pentru că toate femeile, de orice vârstă, vor avea mai multe șanse și mai multe realizări în acest an decât în 2017.

sursa foto:  123rf.com