Doi dintre cei mai cunoscuți profeți ai zilelor noastre au publicat de curând previziuni sumbre despre anul 2016. Catastrofele naturale, cutremurele, inundațiile și chiar impactul cu un asteroid se află în top pe lista cu profeții de ultimă oră. Nu sunt excluse un al treilea război mondial și nici atacurile teroriste asupra Europei.  

Un medium celebru se teme de valul de teroriști

Craig_Hamilton-ParkerCraig Hamilton Parker, unul dintre cei mai mediatizați mediumi din Statele Unite ale Americii, se teme că atacurile teroriste vor continua în Europa, în special în Germania, Italia și Franța. El vorbește despre decăderea Chinei și ascensiunea Indiei, care va deveni noua super putere a lumii precum și de progresele pe care le va face știința în domeniu nanotehnologiei. În concepția sa, anul 2016 va marca și o serie de descoperiri medicale care vor duce la eradicarea unor forme de cancer. El mai avertizează Japonia că va pierde o parte din insule, iar pe autoritățile din Rio de Janeiro le sfătuiește să se pregătească pentru a preveni o catastrofă care ar putea distruge Jocurile Olimpice din vara viitoare.

”Nostradamus” din Japonia, profeții cu milioane de morți

Pastorul Ricardo Salazar avertizează întreaga lume că anul viitor ne vom confrunta cu dezastre naturale fără precedent și că Europa va fi măcinată de al treilea război mondial. Salazar, de origine peruană, este considerat un Nostradamus modern, după ce mai multe profeții făcute de el s-au împlinit. În vara acestui an, în preajma datei de 22 iulie, Salazar a prezis că vor avea loc o serie de cutremure care vor afecta continentul american și Indochina. Într-adevăr, 6 cutremure cu o magnitudine cuprinsă între 6 și 7 grade pe scara Richter au avut loc în Alaska, Indonezia și Oceanul Indian între 25 și 27 iulie. Se mai spune despre Salazar, care a emigrat și a trăit câteva zeci de ani ilegal în Japonia, că a prezis cu un an înainte ziua în care avea să primească viza din partea autorităților nipone. În prezent, el conduce Biserica Mondială a Împărăției lui Iisus din Japonia și are o afinitate deosebită pentru predicții. Conform spuselor sale, anul viitor milioane de oameni vor muri în catastrofe naturale, un asteroid va lovi Pământul și va șterge de pe glob California, iar cel de al treilea război mondial va dura aproximativ cinci luni.

credit foto: 123rf.com