Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La mulţi ani!

Un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani !

Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. Un an nou fericit!

Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2019!

Vă doresc de 2019 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămani de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525.600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. La mulţi ani 2019!

Aho, aho de Anul Nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La mulţi ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi multe împliniri. La mulţi ani, 2019!

La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi și sus paharul! Un An Nou fericit!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!

La răscruce dintre ani, sănătate şi mulţi bani, mult noroc şi fericire şi un car plin de iubire! La mulţi ani!

Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine; şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi mulţi bani… La Anu’ şi La Mulţi Ani!

Se iau 12 luni,
Se curăţă bine de amar, ură şi invidie.
Se găteşte apoi un An Nou cât mai curat

şi mai luminos posibil…
La Mulţi Ani cu multă iubire!!!

Mesaje frumoase de Revelion pentru părinți

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă! La anul și la mulți ani!

Urări de Anul Nou haioase pentru prieteni

Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

Viața mea ar fi goală fără tine, dar contul meu din bancă ar fi mai plin! Un an nou fericit!

Sub un cer înalt de stele, şi cu bani şi fără bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-şi spune: La mulţi ani! Noul an să fie un an mai bun!

Cățeluș cu părul creț, să ai jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madonna ca vecină. O lopată pentru bani, la anul și La Mulți Ani!

Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La mulți ani!

Anul nou… o bucurie
viaţa toată să vă fie!
Bani, maşină, fericire,
Sănătate şi iubire.
Nu-i de-ajuns să le doreşti.
Ţipă, luptă, dă din coate,
Aşa le obţii pe toate!

Vă urăm de Sărbători,
Să nu fiți prea carnivori.
La cârnați și-aperitiv
Să v-opuneți constructiv.
Iară vinul, țuica fiartă,
Să le beți lângă consoartă.
Doar pălinca, în absență,
Să o beți cu abstinență.
La Lotto să dați un tun,
De-o mașină și-un Lăstun,
Iar de nu, pe jos plimbare,
Sănătate la picioare.
Să aveți raport amiabil,
Cu șeful, că-i confortabil.
Cu banii, un pic mai spornici,
Cu jobul să fiți statornici,
Cel puțin o promovare,
Din culcat, drept în picioare.
Chef de muncă de vă trece,
Numărați până la zece,
Și urați cu cana-n mână,
La Mulți Ani și voie bună!

Vezi mai multe idei de mesaje de Revelion.