Cum să scapi de urmele inestetice de pe pereți

Dacă ai bătut greșit un cui în perete, poți acoperi gaura cu pastă de dinți, singura condiție fiind ca și peretele să fie alb.

Iar dacă vrei să cureți pereții de urmele de creion lăsate de copii, folosește un burete curat, uscat și pastă de dinți. Se curăță mai ușor decât ai crede, dar trebuie să insiști puțin, așa cum vezi și în clipul nostru.

Utilizări ale pastei de dinți pentru mâini și manichiură

Ori de câte ori cureți fructe roșii de sâmburi, să faci o dulceață de cireșe sau de vișine, sigur rămâne pete pe mâini care nu se curăță prea ușor doar cu apă și săpun. Cât sunt petele proaspete, curăță bine degetele cu pasta albă de dinți și vei vedea că pielea ta va rămâne foarte curată, fără nicio urmă.

De asemenea, pasta de dinți curăță bine unghiile, le albește și le dă un luciu frumos. Dacă ai folosit timp îndelungat ojă și unghiile tale s-au îngălbenit, cea mai bună soluție să le redai frumusețea este pasta de dinți.

Pasta de dinți mai poate fi folosită și pentru ten

Dacă ai zone mai gălbui pe ten, folosește o cantitate mică de pastă moale de dinți să cureți zonele respective mai multe zile la rând. Clătește apoi cu apă caldă și folosește o cremă hidratantă.

Vei vedea că pielea ta va căpăta o culoare mai frumoasă după câteva zile.

Pasta de dinți tratează zgârieturile minore

Dacă ești în călătorie și nu ai la îndemână nici alcool sanitar, nici rivanol sau plasturi, aplică pe zgârieturile mici pastă de dinți, după ce speli bine zona cu apă și săpun.

Pasta de dinți conține dezinfectant și substanțe care ajută la vindecarea rănilor superficiale la fel de bine ca o cremă cu același efect. De aceea, pasta de dinți este bună și pentru coșurile purulente.

Pasta de dinți contra pete de ruj

Printre acele utilizări ale pastei de dinți mai puțin cunoscute este și efectul ei asupra petelor de ruj, fie că sunt pe geantă, pe portofel sau pe o bluză de bumbac.

Dacă ai pete de ruj pe haine, mai întâi umezește cu un burete zona pătată, apoi freacă bine și insistă cu pasta de dinți până când dispare orice urmă de pată. Rezultatul este garantat, așa cum poț vedea în clipul nostru de mai sus.

imagine: Libertatea pentru femei