Dacă te gândești că nu ai unde să mergi cu familia de 1 decembrie, să știi că te înșeli. Pe lângă parada militară, în multe orașe din țară se organizează piețe de Crăciun pe unde ați mai putea hoinări.

Unde mergi cu familia de 1 decembrie: la târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din București din Piața Constituției va fi inaugurat chiar pe 1 decembrie la ora 10 și te așteaptă cu multe surprize. În fiecare seară vor avea loc spectacole de muzică şi dans. Printre cei 100 de artişti care vor urca pe scena din Piaţa Constituţiei se numără: Loredana, Smiley, Andra, Direcţia 5, Bere Gratis, Voltaj, Horia Brenciu, Paula Seling, Luminiţa Anghel, Marcel Pavel, Pheonix, Iris, Viţa de Vie, Gheorghe Zamfir, Fuego, Ştefan Hruscă şi Ducu Bertzi, precum şi Orchestra Naţională „Valahia”, Corul de Copii Radio, Orchestra „Mundi Colour” şi grupuri de colindători. Copiii vor putea vizita Căsuța lui Moș Crăciun. Mari și mici își pot exersa măiestria pe patinoarul amenajat acolo.

4 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de Crăciun

În Piața Mare din Sibiu, Târgul de Crăciun este în plină desfășurare. A fost deschis deja pe 17 noiembrie și se va închide pe 3 ianuarie. În fiecare zi au loc ateliere de gătit sau meșterit, concerte și proiecții video pe clădirile din Piața Mare.

Unde mergi cu familia de 1 decembrie: la parada militară

Ziua Națională a României reprezintă cea mai bună ocazie pentru a le oferi celor mici o scurtă lecție de istorie. Astfel, cei din București au ocazia să meargă la parada organizată la Arcul de Triumf, începând cu orele 11. Vor vedea echipamente din dotarea poliției, pompierilor, jandermeriei, poliției de frontieră. În plus, piloții MAI vor trece în formație pe deasupra Arcului de Triumf.

Test: Ce tip de Moş Crăciun eşti?

Parada militară de la Alba-Iulia se va desfășura pe bulevardul „1 Decembrie 1918”, începând cu ora 13:00, vineri, 1 Decembrie. Participanții la defilarea militară de Ziua Națională a României vor putea merge apoi la concertele de muzică ușoară și populară care vor avea loc în cadrul „Festivalului de România”.

Unde mergi cu familia de 1 decembrie: în ”Orășelul lui Moș Crăciun”

Orășelul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei se transformă în „Orăşelul lui Moş Crăciun”. Aici vor avea loc, începând cu data de 1 Decembrie concerte, spectacole pentru copii şi va fi amenajat un patinoar pentru cei mici. Parcul va găzdui şi un târg de Crăciun în care vor fi expuse spre vânzare produse de artizanat şi preparate tradiţionale. Târgul va fi deschis zilnic, începând de sâmbătă, între 10:00 şi 22:00, până în luna ianuarie 2018.

Listă mult prea lungă de cadouri pentru Moșul. Ce faci?

Cum va fi vremea pe 1 decembrie

Meteorologii au anunțat deja cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie și știm că ne așteaptă zile înnorate, cu puține șanse de ploaie, dar temperaturi peste media acestei luni, informează digi.ro.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com