Becca Thorpe și-a lăsat în urmă viața și cariera pentru o escapadă pe malul oceanului. Este șansa ei să lase în urmă viața de oraș și prudența. Nu crede că va primi un sărut pentru o viață, dar este hotărâtă să trăiască în prezent. În special, dacă asta include un surfer delicios de sexy pe care-l întâlnește la scurt timp după ce a ajuns în Lucky Harbor.

Citește și: Doar un sărut de Mary Balogh

Un sărut pentru o viață nouă

Privirea întunecată și intensă a lui Sam și fiorii care o cuprind la atingerea lui o conving pe Becca să mai zăbovească în oraș. Constructorul de bărci și investitorul genial Sam Brody este un om care a reușit prin propriile puteri. El știe cât de periculos este să amesteci afacerile cu plăcerea. Dar nu poate rezista și îi oferă Beecăi un job doar pentru a-i auzi râsul cristalin în fiecare zi și pentru a o avea aproape. Atunci când fratele ei vine și îi cere să se întoarcă în oraș, va reuși să o facă să reziste tentației de a se întoarce la viața strălucitoare din oraș? Ar putea Sam sau micuțul Lucky Harbor să aibă o șansă la inima Beccăi? 

Citește Un sărut pentru o viață de Jill Shalvis pentru a afla ce hotărâre va lua Becca Thorpe. Lasă-te purtată pe valurile fanteziei în însoritul orășel Lucky Harbour. Cartea apare vineri, 15 ianuarie 2020, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și alte cărți din seria Lucky Harbour de Jill Shalvis: