Tinerele susțin că această „poziția Bambi” le ajută să arate mai sexy. Ele se pozeze cu picioarele sub ele, cu trupul ușor arcuit, pentru a-și evidentia copasele și talia, făcându-le astfel să pară mai slabe.

fry day. @jwlalive #jwlasocialpartner

A post shared by Bridget Bahl (@bridgethelene) on

Poziția poartă această denumire pentru că seamănă cu modul în care îți țin căprioarele picioarele atunci când stau așezate. Potrivit internautelor, noua ipostază sugereaza femininitatea și le ajută să primească mii de like-uri. Mai mult, majoritatea preferă să se pozeze în costum de baie.

@laquan_smith even has me together at the pool

A post shared by Elisa J. (@elisajohnson) on

Poziția Bambi va fi trendul acestei veri

Dacă până acum vedetele preferau poziția „belfie”, imaginile în care își puneau în evidență posteriorul, denumirea venind de la „butt selfie” , vedetele s-au adaptat rapid noului trend și se pare că acesta le place mai mult. Bella Hadid, Khloe Kardashian, Rihanna, Jordyn Woods, Courtney Tailor sau Ashley Moore sunt doar câteva dintre vedetele care s-au pozat în această ipostază. Deși termenul a apărut abia de câteva zile, pe Instagram există deja o pagină întreagă dedicată acestui trend al momentului.

Sweet Nothings | @mattpetran @sameswim

A post shared by Ashley Moore (@ashley_moore_) on

Poziția Bambi este asemănătoare și cu cea „thighbrow”, în care vedetele pozau cu picioarele sub ele în așa fel încât să se vadă cuta care apare între șold și bazin atunci când îndoiă picioarele.

HEALTH

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Citește și: