Urmărește clipul nostru și află cât de simplu poți folosi folia de plastic să îți protejezi obiectele și hainele delicate din bagaje sau cum îți poți proteja telefonul mobil, dacă îl iei cu tine la plajă.

Cum previi deteriorarea cosmeticelor

În zilele toride, cremele sau uleiul de plajă riscă să îți curgă în geantă și să îți murdărească hainele sau telefonul mobil. Înainte de a pleca spre mare, pune la fiecare cutie câte o bucată de folie din plastic înainte să pui capacul. În acest fel, poți fi sigură că nu se va mai scurge nicio loțiune.

De asemenea, când îți faci bagajele e bine să învelești și periuța de dinți în folie de plastic, după ce o dezinfectezi cu apă de gură. Astfel, nu se va murdări de la celelalte obiecte din trusa ta de cosmetice și va rămâne curată până ajungi la destinație.

Protejează telefonul mobil cu folia de plastic

Nu poți pleca spre plajă fără telefonul mobil care îți este extrem de util în tot felul de situații. Faci poze cu el, cauți informații pe internet, citești presa, urmărești clipurile tale favorite sau stai de vorbă cu prietenii.

Îl folosești adesea cu mâinile murdare de nisip sau riști chiar să îl scapi în apa mării când faci poze. Iar telefoanele mobile pot fi rezistente câteva minute la apa dulce, dar la apa sărată a mării foarte puține dintre ele rezistă.

Cea mai bună soluție este să îl înfășori în două straturi de folie transparentă. Ai grijă să nu rămâne pe nicăieri un spațiu prin care poate intra nisip sau apă.

imagine: Libertatea pentru femei