Culori deschise, un atu

Chiar dacă iubești culorile închise, precum negru, maro sau chiar bleumarin, încearcă să renunți la ele în ceea ce privește nuanțele din baie. Dacă nu te bucuri de o cameră largă, atunci cel mai bine este să optezi pentru culori deschise atât pentru faianță, cât și pentru pardoseală. Încearcă culori precum bej, crem, roz pal sau alb, acestea fiind perfecte pentru a da impresia unei încăperi spațioase. De asemenea, la capitolul pereți, poți opta pentru modele de faianta de baie moderne și cu dimensiuni mai mici ale plăcilor. În plus, existând o gamă largă de variante, poți compune un perete diferit ca textură și culoare, această modalitate având ca scop accentuarea senzației de spațiu. Poți folosi același tip de faianță în culori diferite și mai intense sau poți apela la plăci decorative, pictate, care sunt disponibile în diverse culori și cu o mulțime de forme geometrice.

Lumina, un element esențial

Un aspect la care trebuie acorzi o maximă importanță este lumina. Cu cât baia va fi mai luminoasă, cu atât va părea mai spațioasă și mai aerisită. Dacă nu te bucuri de lumină naturală atunci ai grijă să o creezi tu. În afară de sursa principală, nu te sfii și joacă-te cu diferite elemente luminoase, precum spoturi sau benzi cu led pe care să le aplici în mai multe zone ale băii, fie că este vorba de oglindă sau de cabina de duș.

Cabina de duș, o soluție practică

Chiar dacă iubim căzile și visăm la serile în care ne relaxăm cu o baie fierbinte, din păcate, pentru cei care dețin o încăpere de mici dimensiuni o vană nu este chiar ideală. Există o mulțime de modele, pretabile pentru orice spațiu, dar un astfel de obiect ar încărca foarte mult baia și ar ocupa din spațiul destinat altor obiecte sau aparate, precum mașina de spălat sau uscătorul. Așadar, o variantă excelentă rămâne cabina de duș pe care, cu puțină imaginație, o poți transforma într-un minunat loc de relaxare dacă îi adaugi o bancă și apelezi la pereți din sticlă.

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Romstal