CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Folosește o dantelă sau un șiret foarte subțire pentru a monta telefonul tău mobil la bordul mașinii, aproape de volan, să fie la îndemână. Urmărește clipul să vezi cât este de simplu! Și iată mai jos și alte câteva sfaturi și trucuri simple pentru telefon.

Cum ajuți telefonul să meargă mai rapid!

Scapă de toate aplicațiile de care nu ai nevoie. Păstrează doar aplicațiile cele mai utile, de care știi că vei avea nevoie zilnic sau frecvent. Toate telefoanele moderne au diverse aplicații deja instalate, dar nu toate sunt necesare tuturor utilizatorilor. Alege doar ceea ce te ajută!

Renunță la animațiile și efectele speciale care nu te ajută cu ceva util. Spre exemplu, animații care mișcă pozele după mișcarea mâinilor tale. Dacă nu sunt neapărat necesare, trebuie să știi că aceste animații consumă baterie și fac telefoanele să ruleze mai greu.

Șterge periodic pozele și clipurile nereușite, de care nu mai ai nevoie și de care știi sigur că nu îți mai aminti. Șterge și pozele care se descarcă automat din aplicații precum whatsapp, dacă nu ai nevoie de ele.

Folosește aplicațiile despre vreme, despre trafic, despre orientare și obiective turistice doar atunci când pleci la drum și ai cu adevărat nevoie de ele. În rest, îți consumă resursele inutil.

5 trucuri să încarci telefonul tău mobil mai repede

Închide toate aplicațiile care rulează invizibil, atunci când încarci telefonul.

Închide internetul, dacă nu ai nevoie de el, cât timp telefonul tău mobil este conectat la priză.

Poți activa modul Avion și telefonul se va încărcat mult mai rapid.

Nu deschide telefonul pe durata încărcării. Când ecranul afișează informațiile și aplicațiile disponibile, el consumă multă energie.

Bateriile litiu-ion trebuie menținute încărcate zilnic între 50 și 80%. Un ciclu complet de încărcare este suficient o dată pe lună.