Vieți nelimitate

Nimănui nu-i place să aștepte până când trec cele cinci minute când mai apare o viață la Candy Crush Saga sau la alt joc cu cronometru. Însă, există mai multe trucuri prin care poți obține vieți nelimitate, acesta fiind raiul oricărui jucător.

Dacă joci la calculator, poți să obții vieți nelimitate dacă deschizi jocul în mai multe tab-uri. Astfel, în fiecare tab vei descoperi câte cinci vieți  De fiecare dată când treci un nivel greu, nu uita să dai refresh la fiecare pagină, dar Atenție! Nu le închide, fiindcă nu se știe niciodată când ai nevoie de o viață în plus. Însă, dacă preferi să te joci pe telefon sau pe un alt gadget jocul preferat, poți beneficia de vieți nelimitate cu un truc la fel de simplu: îți dai ceasul telefonului sau device-ului înapoi, de fiecare dată când ai nevoie de vieți. O altă modalitate pe care o poți folosi pentru a obține vieți noi este să dai și data device-ului înapoi.

 

Cadouri de la prieteni

Acceptă cadourile de la prieteni, precum vieți, bombe sau mutări extra, doar când rămâi fără ele . În caz contrar vei descoperi că ai pierdut vieți necesare doar fiindcă le-ai acceptat când aveai deja 5. Așadar, ai grijă să apeși butonul de exit când nu-ți dorești cadoul de la prieteni și să revii la ele doar când ai nevoie de ceva anume ca să treci un nou nivel.

Folosește Reshuffle!

Trucuri simple care te ajută să trișezi la jocuri precum Candy Crush Saga, Candy Crush Soda, Candy Crush Jelly Dacă ai ajuns la un nivel greu și nu reușești să treci de el, trebuie să știi că există o modalitate să îți reîncarci viețile. Dacă nu mai răbdare să primești vieți de la prieteni și joci pe mobil, apasă butonul de exit fără a face vreo mutare. Atunci când vei reveni la joc, bomboanele vor fi aranjate în altă poziție și vei descoperi că poți finaliza nivelul, în altă formă. De fiecare dată când vei face asta nu îți vei pierde vieți. Este important de menționat și faptul că această funcție merge doar pe mobil și când nivelul jocului nu are limită de timp.

Trucuri simple care te ajută să trișezi la jocuri precum Candy Crush Saga, Candy Crush Soda, Candy Crush Jelly – Începeți jocul din partea de jos

Pentru a rezolva nivelul mai repede, începe să strivești bomboanele din partea de jos și nu de sus în jos. Și asta, pentru că bomboane cad în jos, creând potențialul pentru un efect de cascadă, care va oferi mișcări libere.

Folosește cât mai multe variante de combo

Cele mai bune două combinații sunt bomboane glazurate (obținute dintr-o combinație de cinci bomboane de același fel ) amestecate cu  bomboane ambalate sau cu cele cu dungi. Împreună, ele pot șterge peste jumătate din bomboanele existente pe tabela de joc. De asemenea, un rezultat și mai spectaculos îl are combinația dintre bomboană glazurată cu altă bomboană glazurată, acestea reușind să distrugă aproape toate bomboanele de pe ecran.

 

Adaugă cinci secunde în plus

Fă lanțuri formate din peste 5 bomboane la cât mai multe nivele. Acest lucru își va aducă 5 secunde în plus, la un nivel unde ai limită de timp.

 

Trucuri simple care te ajută să trișezi la jocuri precum Candy Crush Saga, Candy Crush Soda, Candy Crush Jelly. Candy Crush este jucat de circa 93 de milioane de persoane în fiecare zi şi câştigă 800.000 de dolari zilnic de la jucătorii care cumpără vieţi noi şi alte elemente. Circa 500 de milioane de oameni au downloadat aplicaţie gratuită, iar King Digital Entertainment, compania din spatele fenomenului, a câştigat anul trecut 568 de milioane de dolari.