Unul dintre cele mai cunoscute trucuri de seducție a bărbaților este să ai încredere în tine însăți. O ținută dreaptă, un zâmbet cuceritor și încrederea în forțele proprii sunt mai atrăgătoare decât o frumusețe fizică ireproșabilă.

Trucuri de seducție a bărbaților. Fără gelozie

Nu te arăta geloasă pe alte femei. Dacă tot timpul bârfești pe altcineva, nu te vei pune pe tine într-o lumină mai bună, ci îți vei arăta neîncrederea în tine însăți. Totodată, gelozia exagerată pune bărbații pe fugă. În schimb, dacă arăți că ai prietene bune și nu ți-e teamă să fii comparată, dai dovadă de încredere în tine.

Fă-ți și acest test pentru a afla care e puterea ta de seducție

Nu critica tot timpul

Este bine să nu fii prea pretențioasă, iar aici nu este vorba de calitățile partenerului. Niciunui bărbat nu-i place să iasă cu o femeie care tot timpul e nemulțumită de ceva și are de comentat. Nu critica la tot pasul chelnerii atunci când mergeți la restaurant (mai ales dacă a fost ales de el). Nu te plânge tot timpul de vremea proastă, de traficul groaznic sau de oamenii nesimțiți pe care-i întâlnești. Nu înseamnă să nu-ți spui oful, din când în când. Totuși, în majoritatea timpului pe care-l petreci cu el, alege subiecte de discuție plăcute, care să trezească sentimente pozitive.

Trucuri de seducție a bărbaților: Stima de sine

Secretul secretelor este să ai încredere în tine însăți. O femeie care are o stimă de sine sănătoasă va străluci, chiar dacă nu a fost înzestrată de natură cu cel mai frumos aspect fizic. Atitudinea, ținuta dreaptă și elegantă, felul de a vorbi sau de a zâmbi sunt și ele foarte importante.

O femeie seducătoare emană energie și optimism

Trucuri de seducție a bărbaților de la psiholog: ”O persoană energică, tonică, optimistă te cucerește ușor. O femeie care nu și-a pierdut curiozitatea și entuziasmul de a descoperi și experimenta este dorită de foarte mulți posibili parteneri. De asemenea, mulți bărbați își doresc o parteneră plăcută, care știe să-i asculte, empatizează cu emoțiile lor, pune întrebările potrivite, e interesată de hobby-urile partenerului, participă activ la ele, e pasionată de ambițiile și dorințele partenerului, este deschisă la nou.

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395Cu cât o femeie își antrenează aceste calități, este mai populară. Își va dezvolta mai mult inteligența emoțională (recunoașterea și gestionarea propriilor emoții și a emoțiilor celorlalți). Cu cât are mai multe experiențe, cunoaște mai mulți oameni, comunică mai bine, este mai versatilă și mai adaptabilă, cu atât mai mult va avea succes în dragoste. Îi va fi ușor să înceapă și să continue o relație cu partenerul pe care și-l dorește,” spune psihoterapeutul Tedy Creștin.

Sursa foto: 123rf.com