Sprayul fixativ, bun și pentru sprâncenele rebele, nu doar pentru păr

Știm că există deja geluri speciale care îmblânzesc sprâncenele rebele, dar nu are sens să îți mai cumperi încă un produs cosmetic când poți folosi unul pe care îl ai deja. Păstează periuța de la un tub de mascara mai vechi și spal-o bine cu apă caldă și șampon. Apoi, de fiecare dată câd vrei să îți aranjezi sprâncenele stufoase, pulverizează puțin fixativ pe această periuță și aranjează-le așa cum îți dorești.

Fixativ pentru manichiură

Știai că fixativul, care conține un anumit procent de alcool, ajută la uscarea mai rapidă a ojei? Când te grăbești sau când folosești o ojă mai densă, de tip gel, după ce o aplici pe unghii pulverizează fixativ. Se vor usca mai repede și nu e nevoie să aștepți jumătate de oră înainte de a te îmbrăca să ieși în oraș.

Fixativ pentru agrafe

De multe ori se întâmplă ca agrafele de păr să cedeze, când îți prinzi părul în coc. Dacă dansezi, dacă alergi sau mergi cu bicicleta, coafura ta s-ar putea să nu reziste prea mult. Dar dacă pulverizezi fixativ în păr, acolo unde este prins cu agrafe, sunt șanse mai mari ca buclele sau cocul tău să reziste câteva ore bune.

Pulverizează fixativ pe dresuri

Fustele sau rochiile fine, din voal și mătase, se pot lipi de dresuri când ieși la plimbare și nimic nu este mai neplăcut, decât să îți strici ținuta elegantă de vară. Dar poți preveni acest lucru, pulverizând sprayul fixativ pe dresuri deasupra genunchilor. Mai poți pulveriza fixativ și pe dresuri în zona tălpilor, iar dresurile fine vor rezista mai mult, fără să riști să se rupă vreun fir în pantofi.