Atunci când îi conferi tenului tău o hidratare corespunzătoare, întărești bariera naturală de protecție a pielii și rezistența acesteia împotriva agresiunii. Află în continuarea acestui articol care sunt top 6 dintre cele mai bune produse destinate hidratării profunde a tenului. 

Toner de față Intensive Refine Water Toner

Cu un conținut de 71% de apă de hortensie, tonerul KTW Intensive Refine dispune de excelente proprietăți calmante, hidratante și reparatoare, putând fi utilizat pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru îngrijirea celui cu probleme. Alte ingrediente din compoziția produsului sunt extractul de floarea inimii, uleiul de semințe de bija, ceramidele NP, pantenolul, alantoina, glicerina și acidul hialuronic. 

Datorită compoziției sale complexe, tonerul hidratează pielea în profunzime și îmbunătățește procesul de refacere al acesteia, putând fi utilizat pentru a calma iritațiile și a reduce excesul de sebum. De asemenea, produsul curăță delicat porii, reface bariera de protecție a pielii și îi conferă un aspect uniform. Spre deosebire de alte produse care conțin apă purificată, acesta are în compoziție extracte naturale, datorită cărora este blând cu pielea. 

Intensive Refine Facial Mist

Mistul de față Intensive Refine Facial Mist este un produs conceput special pentru tenul cu probleme, care conține 89% extract de flori de hortensie, alături de extract de floarea inimii, ulei de semințe de bija, 4 tipuri de acid hialuronic, pantenol și ceramide NP. 

Având o textură bogată și densă, acest mist poate fi utilizat pentru a calma pielea iritată și sensibilă, oferind o hidratare de lungă durată. Utilizarea lui favorizează reducerea excesului de sebum, dar și protejarea pielii împotriva factorilor externi. Grație ceramidelor din compoziție, mistul reface bariera protectoare a pielii și reduce semnele de îmbătrânire, în timp ce cele 4 tipuri de acid hialuronic mențin pielea hidratată și estompează ridurile. 

Birch Water Mild Facial Cream

Dacă îți dorești creme KTW de față puternic hidratante și regenerante, Birch Water Mild Facial Cream poate fi o bună alegere pentru tine. Aceasta se remarcă printr-o formulă inedită, pe bază de apă de mesteacăn, recunoscută pentru efectul ei intens hidratant. În apa de mesteacăn se află minerale și aminoacizi ce păstrează nivelul de hidratare al pielii și echilibrează pH-ul acesteia. 

Crema mai conține, de asemenea, vitamina C, care ajută la diminuarea petelor pigmentare și a semnelor post-acneice, dar este eficientă și în contracararea semnelor îmbătrânirii. Grație pantenolului din compoziție, ea calmează roșeața și reduce senzația de mâncărime, în timp ce lasă pielea hidratată o perioadă îndelungată. 

Uleiul de semințe de jojoba îi conferă cremei proprietăți de hidratare și de reducere a semnelor de oboseală, fiind eficientă chiar și în hidratarea pielii uscate și deshidratate. 

Nourishing Firming Ampoule 

Serul de față Nourishing Firming Ampoule este un produs hidratant și hrănitor, în a cărui compoziție se găsește 73% apă de orez, eficientă în hidratarea și hrănirea pielii. Apa de orez ajută, de asemenea, la calmarea pielii iritate, aceasta putând fi utilizată chiar și în cazul pielii afectate de rozacee sau de neurodermatită. 

Vitaminele A, B, C și E din compoziția serului conferă pielii strălucire și ajută la estomparea petelor pigmentare și a semnelor post-acneice. Datorită faptului că este un produs conceput special pentru tenul deshidratat, cu o textură cremoasă, care se absoarbe ușor în piele, acesta menține tenul hidratat vreme îndelungată. 

Intensive Refine Toner Pad

Intensive Refine Toner Pad este un produs de hidratare a pielii disponibil sub o formă inedită, de dischete. Acesta conține extract de flori de hortensie, extract de floarea inimii, ulei de semințe de bija, ceramide NP, pantenol și alantoină, asemeni tonerului și mistului KTW. 

Datorită formulei sale blânde, realizate exclusiv din ingrediente naturale, el este un produs care poate fi utilizat pentru toate tipurile de ten, pentru a asigura pielii o hidratare profundă. El este ideal pentru tenul cu probleme și contribuie la accelerarea procesului de refacere a pielii, cât și de calmare a iritației. 

Totodată, produsul echilibrează excesul de sebum, motiv pentru care este de ajutor în hidratarea tenului persoanelor care se confruntă cu acneea. În plus, el reface bariera naturală de protecție a pielii și îi conferă acesteia un aspect luminos și neted. 

Eco Aloe Soothing Gel

Având un conținut de 95% de aloe organic, acest gel este recomandat pentru toate tipurile de piele, fiind ideal pentru calmarea și hidratarea pielii uscate și sensibile. Grație formulei lui ușoare, este un produs ușor de utilizat, pentru a beneficia de efectul lui instant de calmare. 

Poate fi folosit și pentru a calma pielea sensibilă după bărbierit și pentru a accelera cicatrizarea leziunilor cutanate. De asemenea, el este eficient în calmarea arsurilor solare. Aloe Vera din compoziția produsului este recunoscută pentru proprietățile ei antioxidante și anti-aging, fiind recomandată pentru a regenera și calma pielea, dar și pentru a preveni îmbătrânirea prematură. Ea poate fi utilizată atât pentru îngrijirea pielii, cât și pentru a menține sănătatea scalpului. Eritritolul din compoziția gelului răcorește, calmează și catifelează pielea, lăsând-o netedă și hidratată. 

Aceste șase produse pot fi utilizate pentru toate tipurile de ten, datorită ingredientelor naturale din compoziția lor, care au proprietăți de calmare a pielii. Includerea acestora în rutina ta de îngrijire va asigura o hidratare profundă a pielii, chiar și în cazul tenului uscat sau deshidratat.