CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Sigur că iei cu tine un mic flacon din parfumul preferat și rujul când mergi la o nuntă. De la cununia religioasă, la petrecerea de la restaurant, întreaga zi vei fi departe de casă și vei avea nevoie de câteva obiecte esențiale. Nu se știe niciodată cum apar mici accidente pe care trebuie să le repari pe loc.

Cosmetice pentru un mic retuș când mergi la o nuntă

Știm deja cât de important este să ai la tine rujul care îți stă cel mai bine, un mic flacon cu parfum și, eventual, o pudră translucidă care îți împrospătează pomeții când te simți obosită.

Cosmeticele de bază, în flacoane mici, nu trebuie să lipsească din poșetă când mergi la o nuntă. Mai ales parfumul!

Alte obiecte esențiale când mergi la o nuntă

Pe lângă farduri, trebuie să mai ai cu tine câteva obiecte utile care te salvează în situațiile jenante.

Un mini stick de subraț

Nu doar că te ajută să miroși mereu proaspăt, după fiecare dans la care transpiri, dar te ajută și în cazul în care te rod pantofii/sandalele. Cum? Este foarte simplu.

Dacă încălțămintea cu toc înalt începe să îți facă probleme și simți că te ustură în zona degetelor sau a călcâielor, aplică deodorantul la interiorul pantofilor, acolo unde te rod.

Vei suporta mult mai bine pantofii, iar deodorantul de tip pudră previne apariția rănilor.

Plasturi transparenți

Ia cu tine în poșetă câțiva plasturi. Nu doar că te ajută în cazul în care te rod foarte tare pantofii, dar pot fi folosiți și în alte scopuri: să prinzi pe dos tivul de la rochie, dacă se agață și începe să se destrame.

Plasturii pot fi de ajutor să repari pe dos orice mică ruptură sau cusătură descusută.

O mini brichetă

Chiar dacă nu fumezi, ia cu tine o brichetă mică în poșetă când mergi la o nuntă. O să îți prindă bine dacă se destramă vreo dantelă sau panglică de la rochie. În plus, poți oricând să aprinzi lumânările de pe masă când se lasă seara.

Șervețele umede

Suntem deja obișnuite să folosim șervețelele umede pentru a ne dezinfecta mâinile. Ia cu tine un pachet cu șervețele umede frumos parfumate și folosește-le când vrei să te împrospătezi pe brațe și decolteu sau când trebuie să îți cureți mâinile, dacă nu ajungi la o toaletă.

Agrafe și elastice de păr

Când mergi la o nuntă, tot ce îți dorești este să reziste coafura elegantă făcută de dimineață. Cu toate acestea, uneori, buclele cedează. Ar fi bine să ai la tine o agrafă frumoasă, decorată cu strasuri sau perle, în ton cu ținuta elegantă. În cazul în care coafura cedează, îți prinzi părul singură cu o agrafă deosebită și salvezi situația.