Despre problemele de sănătate și dispariția din viața publică a prințesei Charlene de Monaco s-a vorbit mult în ultima vreme. Însă poate nu la fel de mult ca atunci când prințesa, aflată în vizită în țara sa natală, a fost supusă la o mulțime de intervenții chirurgicale complicate de unde, se pare, i s-a tras și pierderea dramatică în greutate. La fel de multe controverse a iscat și știrea conform căreia Cherlene nu s-ar fi văzut în toate acele luni cu părinții ei.

Motivul invocat de tatăl acesteia a fost pus pe seama pandemiei Covid și a riscului de a o infecta. ”Nu am vrut să o pun în pericol, ea a fost supusă multor intervenții chirurgicale, era foarte vulnerabilă.”, a declarat Mike Wittstock la News 24, potrivit Daily Mail.

Acesta a mărturisit, însă, că au vorbit frecvent la telefon și a subliniat că are o relație foarte bună cu Charlene.

Wedding of Prince Albert II and Charlene Wittstock – Religious CeremonySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

El a mai adăugat că vorbește în mod constant și cu cu copiii ei, gemenii Jacques și Gabriella, atâta vreme cât aceștia stau în Monaco cu tatăl lor, în timp ce Charlene continuă tratamentul.

Mike Wittstock, care și-a susținut fiica în timp pentru a deveni înotător olimpic pentru Africa de Sud, a spus că rămâne încrezător că Charlene va reveni „mai puternică” ca niciodată: „Știind în ce fel s-a antrenat, sunt convins că este puternică și că va reuși și va reveni mult mai puternică”.

Vezi și: Cum și-a anunțat Prințul Albert copiii că mama lor, Charlene de Monaco, va pleca din nou și că nu o vor mai putea să o vadă

Misterul dispariției lui Charlene de Monaco neelucidat de declarațiile soțului ei

Prințesa Charlene primește tratament într-o unitate „din afara Monaco”, a spus soțul ei, Prințul Albert, în exclusivitate pentru PEOPLE. Decizia de a solicita îngrijiri medicale a fost luată la doar câteva zile după întoarcerea ei la Monaco de către cei doi soți și de frații Charlenei.

Într-un interviu exclusiv, prințul Albert al II-lea al Monaco afirmă că prințesa în vârstă de 43 de ani suferă o „epuizare profundă, atât emoțională, cât și fizică”. Respingând mulțtitudinea de zvonuri apărute, prințul spune că recuperarea soției sale va necesita îngrijiri clinice care vor dura cel puțin câteva săptămâni.

Întoarcerea lui Charlene la Monaco, după șase luni petrecute în Africa de Sud, „a mers destul de bine în primele ore, iar apoi a devenit destul de evident că nu se simțea bine”, spune Albert (63 de ani).

Referindu-se la zvonurile conform cărora cuplul ar avea probleme în căsnicie, Prințul Albert a declarat: „Probabil că va trebui să o spun de mai multe ori, dar asta nu are nimic de-a face cu relația noastră. Vreau fie foarte clar. Nu sunt probleme în relația noastră; nu în relația dintre soț și soție. Acestea sunt de altă natură.”


Starea ei actuală, spune el, este rezultatul „mai multor factori care sunt de natură privată”. „Era evident epuizată, fizic și emoțional. Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie”.

Prințesa a fost nevoită să rămână în Africa de Sud de la începutul lunii mai, din cauza unei infecții ORL care a necesitat o serie de intervenții chirurgicale în timpul absenței ei de șase luni.

„Evident că au existat consecințe ale diferitelor intervenții chirurgicale și ale procedurilor pe care le-a suferit în ultimele luni”, spune Albert.

„Acesta a fost cu siguranță un factor, dar în acest moment prefer să nu comentez mai departe. Pot spune că suferea de o oboseală incredibilă. Nu dormise bine de câteva zile și nu mânca deloc bine. Pierduse mult în greutate, ceea ce a făcut-o vulnerabilă la alte potențiale afecțiuni. O răceală sau gripă sau Doamne ajută-ne, COVID.”

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco a fost înlocuită. Cine este femeia care îl însoțește acum la îndatoririle oficiale pe Prințul Albert

xCharlene de Monaco „aproape a murit”, afirmă prietenii prințesei