Frumoasa artistă este în culmea fericirii și se mândrește pe rețelele de socializare cu noul ei iubit, actorul cubanez Harlys Becerra. După ce s-au tot văzut prin Spania, acum a venit rândul actorului să vină în România. După ce s-au plimbat prin București, ei au plecat la Deva, orașul natal al artistei, pentru a-i cunoaște familia.

Însă, Lidia și Harlys nu au stat în casa părinților artistei, așa cum era de așteptat, ci au preferat să stea într-un apartament. Actorul, de origine cubaneze, se pare că le-a cunoscut deja pe câteva dintre surorile artistei, dar nu și pe tatăl artistei. Încă de pe vremea când forma un cuplu cu Răzvan, Lidia Buble nu și-a dus iubiții în casa părintească, pentru că se pare că tatăl ei i-a interzis. El i-ar fi cerut să-l aducă acasă doar pe cel care o va cere de nevastă. Cum Lidia nu a făcut încă publice cu întâlnirea dintre tatăl ei și Harlys, lasă de înțeles că actorul nu i-a oferit încă un inel de logodnă.

iubit-lidia-bubleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Cu toate acestea, iubirea dintre ei pare una destul de mare, iar actorul, stabilit în Spania, nu se ferește să-și arate sentimentele pentru artistă și i-a făcut chiar a declarație de dragoste, în văzul tuturor, pe rețelele de socializare.

Mai exact, la o imagine cu Lidia, la care ea a pus descrierea: „Casă dulce casă”, Harlys i-a lăsat cel mai frumos comentariu, alături de multe inimioare.

„Mă simt așa norocos să te am în viața mea, prințesa mea frumoasă”, i-a scris actorul, la care Lidia a reacționat imediat și i-a răspuns cu 9.11, cifre care au o însemnătate aparte pentru ei și despre care spun că sunt numerele lor norocoase.

Starului spaniol pare foarte încântat de cetatea de la Deva, pe care a vizitat-o împreună cu iubita lui, și a publicat mai multe imagini de acolo. Mai mult, iubita lui l-a răsfățat cu mâncare românească. Harlys a încercat mămăliga, ciorba de fasole în paine, zacusca și a băut chiar și țuică.

Lidia și Harlys formează un cuplu de câteva luni. Când a fost întrebată cum s-au cunoscut, Lidia a mărturisit că este o poveste lungă și o va spune curând.

„Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile”.

„Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a scris Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Harlys Becerra s-a născut în Cuba, pe 11 iunie 1984 și este de profesie actor, fiind stabilit în Unica. A jucat în „Vis a vis” (2015), o producție Netflix, în „Bounty Hunters” (2017) și a avut o apariție și în serialul „Umbre”. Are 411.000 de urmăritori pe Instagram, unde își promovează o imagine de sex-simbol și de împătimit al sporturilor nautice.

Citește și:

Andreea Ibacka a intrat în travaliu. Cabral a dus-o de urgență la spital

Cum arată astăzi gemenii lui Dr. Quinn. Jane Seymour a născut la 44 de ani, cu mari probleme, fiind la un pas de moarte