Colegii noștri de la auto-bild.ro, au pregătit un catalog de date tehnice, prețuri și informații despre toate mașinile noi de pe piața din România, pe care n-ar fi rău să-l răsfoim și noi, femeile.

Nu ar fi super tare ca într-o seară, când stai cu iubitul în pat sau la serviciu cu colegii sau la un suc cu prietenii să începi să compari… o Skoda cu… o Mazda? Sau orice altă mașină ți se pare ție interesantă. Clar i-ai da pe spate. Și dacă nu te cred când începi să înșiri informații despre mașini, le poți spune că pot verifica singuri că te pricepi și știi ce spui. Le dai telefonul în mână (dacă nu îl au deja…) și le deschizi comparatorul auto, tot de pe auto-bild.

Revenind la faptul că femeile sunt șoferițe mai bune decât bărbații, poți să le dai lovitura finală tocmai cu ideea asta. Susținută de argumente.

Potrivit statisticilor Inspectoratului General al Poliției Române, în 2016 doar 11,5% dintre accidentele rutiere grave s-au produs din vina conducătoarelor auto. Cele mai multe dintre aceste accidente au avut ca și cauze neacordarea priorității de trecere pietonilor (15,58%), neacordarea priorității de trecere vehiculelor (13%) și viteza neadaptată (11,9%).

Dacă vreți să nu fiți rele până la capăt și să le lăsați și bărbaților ceva din orgoliul lor de șoferi, puteți să menționați că 2,3% dintre accidente au fost produse din cauza unor șoferițe care… au circulat pe sensul opus.